Blog

 • Priče za laku noć

  Sreda, Januar 20, 2021 - 16:38 | Autor: MarinaB

  Odrastanje je svakome od nas jedan od najdražih perioda života, zahvaljujući brojnim uspomenama na bezbrižnost, drugare, igre i nestašluke. Dve-tri decenije nakon našeg detinjstva, sada smo u prilici da svojim mališanima budemo isto ono što su nama naši roditelji bili- oslonac, podrška i bezgranična ljubav. Ne krijemo da uživamo u svakodnevnoj roditeljskoj ulozi, ali ono što sa sobom nosi posebnu draž jeste vreme kada se mališani spremaju na spavanje, kada ih umor od aktivnosti umori, topla kupka opusti, i kada se raduju udobnom i toplom krevetu.

 • Muška imena za decu

  Četvrtak, Januar 14, 2021 - 18:36 | Autor: MarinaB

  U duhu prošlog bloga na našem sajtu, koji možete pročitati u sekciji BLOG pisali smo o ženskim imenima za decu i dali smo nekoliko predloga za buduće roditelje koji su trenutno u fazi odlučivanja koje ime odabrati za svoju naslednicu.

 • Ženska imena za decu

  Petak, Januar 8, 2021 - 20:45 | Autor: MarinaB

  Radosna vest da će vaš dom postati bogatiji za novog člana više je nego dovoljan povod za radost i uzbuđenje. U pohod na opremanje dečije sobe nikada ne možete krenuti prerano, kao ni u kupovinu opreme za bebu. Ono što posebnu pažnju roditelja krade jesu misli o tome koje ime bi bilo savršeno za njihovog novog člana.

 • Koje igračke kupiti bebi?

  Sreda, Decembar 30, 2020 - 21:26 | Autor: MarinaB

  Roditelji, bake, deke, strine i tete, vrlo često znaju da se zapitaju šta je to što će bebi od igračaka da bude zanimljivo, da li je svejedno da li uzmu ovu ili onu vrstu i da li beba uopšte uočava ikakve razlike među igračkama? Mala je, zar ne?! Kako bi znala… Dragi naši, znajte da su igračke sastavni i vrlo važan deo odrastanja svakog mališana, da ne postoje tek tako i da je njihov značaj u životu svakog mališana vrlo bitan. Izbor igračaka za bebu, danas je veći nego ikad i ponekad zaista zna biti izazovno odabrati one prave.

 • Pet novogodišnjih filmova- naša preporuka za uživanje

  Utorak, Decembar 22, 2020 - 19:46 | Autor: MarinaB

  Zima je idealna za pretvaranje sobe u bioskop koji se od svih bioskopa na svetu razlikuje po udobnosnosti najvišeg mogućeg nivoa! Za uživanje u ovom zimskom periodu dovoljno nam je saznanje da je napolju hladno, a kod nas toplo, da ne moramo napolje i da imamo vremena da uživamo u svim onim filmovima koje obožavamo da gledamo svake zime. Neki ih zovu zimskim, božićnim ili novogodišnjim filmovima, dele ih na komedije, romatnične i filmove za decu, ali u jednom ćete se sigurno složiti- to su filmovi koji plene nekim posebnim šarmom!

 • Koju flašicu kupiti za bebu?

  Ponedeljak, Decembar 21, 2020 - 17:02 | Autor: MarinaB

  Bilo da je Vaš dom od skoro bogatiji za malog smeška, ili ste tek u fazi prirema za njegov dolazak, koliko god da uživate u svakom trenutku kupovine i priprema za bebin što lagodniji boravak, znamo da je organizacija svega vrlo zahtevna. To svakako podrazumeva dosta razmišljanja o tome koje su opcije najbolje za bebu i najpraktičnije za roditelje, a ujedno gde su mesta na kojima možete pronaći povoljnu ponudu, jer…toliko toga je potrebno kupiti u isto vreme, zar ne?!

 • Zatvoreni toaleti za mačke- prednosti i za mačku i za vas

  Subota, Decembar 5, 2020 - 09:47 | Autor: MarinaB

  Volimo ih, pazimo i ugađamo im. One nam svakodnevno uzvraćaju pažnju i privrženost i čine da osetimo kako se naporan ili ne tako dobar dan ipak završio sjajno. Međutim, i u velikoj ljubavi nekada zna doći do zategnute atmosfere. Ljutimo se jedni na druge, ne shvatamo se i mislimo kako nam neko nešto namerno radi. Mi mislimo da je to mačka koja “naaamerno” razbaca pesak iz toaleta ili “namerno” piški mimo njega. Ona misli da je štene koje je odnedavno stiglo u naš dom važnije od nje i da volimo više nego nju. U startu se ne razumemo baš najbolje.

 • Kako izgledaju savršeni novogodišnji pokloni za mališane?

  Utorak, Decembar 1, 2020 - 18:41 | Autor: MarinaB

  Roditelji, bake, deke, tetke i strine i svi oni koji imaju sreće da poznaju bar jednog mališana koji svake godine sa nestrpljenjem očekuje novogodišnje praznike, obično se tokom decembra susreću sa dilemom oko izbora prazničnog poklona. Na umu uvek imamo želju da obradujemo naše najmlađe, i da im pokažemo pažnju i ljubav koju osećamo. Zato i ne čudi što se toliko posvećujemo razmišljanjima o  pronalasku poklona za koji ćemo biti sigurni da će staviti osmeh na lice i uneti radost u srca naših mališana.

 • Kako izgleda originalan poklon za slavu?

  Ponedeljak, Novembar 23, 2020 - 20:15 | Autor: MarinaB

  Sezona obeležavanja krsnih slava uveliko je u jeku, a tokom novembra i u predstojećim zimskim mesecima tek će da dobije svoj puni zalet. To je vreme tokom godine koje gotovo svi volimo, što zbog češćih povoda okupljanja oko slavske trpeze naših prijatelja i rodbine, što zbog bliženja kraja godine kada niko od nas ne biva imun na čaroliju novogodišnjih praznika.

 • Kako sprečiti da se ljubimac izgubi?

  Četvrtak, Novembar 12, 2020 - 20:07 | Autor: MarinaB

  Sama pomisao da postoji mogućnost da se ljubimci izgube i da nikada ne pronađemo načina da ih vratimo kući je više nego uznemiravajuća, a svaki vlasnik koji je prošao iskustvo nestanka ljubimca reći će vam da je to trauma koja se pamti. Oni koji su imali sreće da pronađu svog ljubimca bili su itekako zahvalni na pruženoj šansi jer neretko, psi i mačke bivaju oteti ili odlutaju daleko od svog doma i svaki eventualni pokušaj da se vrate biva uzaludan.