Blog

 • Da li je klima uređaj uvek najbolje rešenje na visokim temperaturama?

  Utorak, Maj 18, 2021 - 20:19 | Autor: MarinaB

  Visoke temperature u zatvorenim prostorijama su, sasvim sigurno, jedna od stvari koje nam nisu najomiljenije tokom letnjih meseci. Boravak u zatvorenom prostoru dok je napolju sunčano i toplo, zna vrlo često da nam teško padne; nekada je to zato što bismo najrađe bili kraj vode nego tug de smo, a nekada mislimo da bismo baš sve lakše podneli samo da je u prostoriji vazduh malo hladniji i vlažniji.

 • Čime se pseća dlaka najlakše održava?

  Subota, Maj 8, 2021 - 08:50 | Autor: MarinaB

  Svi vlasnici pasa znaju za dobru staru izreku koja govori o tome kako je pas čovekov najbolji prijatelj. Znaju, i slažu se sa njom.

 • Ljuljaške za decu- najlepša zabava na otvorenom

  Ponedeljak, April 26, 2021 - 18:59 | Autor: MarinaB

  Drvene ili plastične, kupljene u radnji ili improvizovano napravljene od gume- ljuljaške su još jedna od igračaka koju je gotovo svako od nas imao u svom detinjstvu. Verovatno se sećate svojih starih ljuljaški, koje su se, neretko, prenosile sa starije dece na mlađu, i obično su bile jednostavne konstrukcije, od drveta. Veselilo bi nas da uhvatimo što jači zalet i da se vinemo što više, a svakodnevno ljuljanje bila bi naša aktivnost sve od proleća do jeseni, kada bi se ljuljaška sklonila na neko mesto gde bi strljivo sačekala narednu godinu i naredno proleće.

 • Igranje u pesku- prava zabava za svakog mališana

  Petak, April 9, 2021 - 19:33 | Autor: MarinaB

  Šta vam je prva asocijacija kada se pomene igranje u pesku? Da li se sećate svojih tunela od peska koje ste satima gradili sa strpljivošću koje samo dete može da ima, pa se posle divili svom delu? Pamtite li prašnjava kolena i pesak pod noktima koji se ni posle kupanja ne može baš uvek da skine do kraja? Sećate li se druženja sa drugarima dok ste na igralištu ili u dvorištu gradili svoja mala carstva ili kada ste bili ljuti što su vam talasi porušili dvorac koji ste sa dosta truda izgradili? Sećate se, zar ne?

 • Tablet za decu- edukativna igračka za mališane

  Ponedeljak, Mart 29, 2021 - 16:41 | Autor: MarinaB

  Da li bi Vas iznenadio podatak da više od tri sata dnevno deca provode na internetu? Po istraživanju EU Kids Online, vikendom, čak dve trećinje mališana iza svojih telefona, tableta i laptopova provede u proseku od 4 do 7 sati.

 • Am ili ogrlica za psa - šta je pravi izbor?

  Petak, Mart 19, 2021 - 19:10 | Autor: MarinaB

  Ako ste vlasnik psa ili se spremate da to postanete, jedno od ključnih pitanja sa kojim ćete se susresti jeste i dilema oko korišćenja ogrlice ili ama za pse. Vreme koje sa svojim psom provedete u šetnji treba da bude što prijatnije i za psa, ali i za Vas, pa u skladu sa tim, svi vlasnici pasa se pitaju da li za njihovog ljubimca prijatnije nošenje ogrlice ili ama? Verovatno ste do sada čuli bezbroj ZA i PROTIV za obe strane, mitove i zablude, ali i realne činjenice koje ističu prednosti i nedostatke kako ama, tako i ogrlice.

 • JULIUS-K9 am za jake i aktivne pse

  Subota, Mart 13, 2021 - 18:35 | Autor: MarinaB

  Ako ste vlasnik nemačkog ili belgijskog ovčara, ili Vaš pas pripada nekoj drugoj vrsti koju krase snaga i stalna potrebna za aktivnošću, onda ćete se složiti sa nama da je takvim psima potrebna i posebna oprema za šetnju. Amovi za pse, u globalu, važe za praktično i iz više razloga prikladnije rešenje kada je polazak u šetnju u pitanju. Međutim, nije svaki am uvek odgovarajući baš za svakog psa. Pročitajte kako je svetski brend Julius-K9 postao prepoznatljiv po svom amu za pse, koji je kreiran u svrhu potpune udobnosti za psa i maksimalne funkcionalnosti za čoveka.

 • Saksije i cveće- da li ste spremni za proleće?

  Utorak, Mart 9, 2021 - 19:15 | Autor: MarinaB

  Iako nam proleće zvanićno stiže u drugoj polovini marta, tačnije 20-og, već neko vreme razmišljamo o pripremi bašta, dvorišta ili terasa za ovo predivno godišnje doba. Da li ste već razmišljali o tome na koji način ćete ukrasiti i dekorisati dvorište ili terasu, koje cveće zasaditi i  po čemu će se ove godine vaša terasa ili bašta razlikovati u odnosu na prošlu? Imate li spremne odgovore? Ako nemate, tu smo mi- da damo ideju, predlog i da vam pomognemo da za što manje novca imate terase i dvorišta kao iz bajke! Pa da počnemo.

 • Šatori za decu

  Petak, Februar 26, 2021 - 20:12 | Autor: MarinaB

  Za trenutke igre koji su još zanimljiviji, za čitanje najuzbudljivijih priča ili druženje sa drugarima- za svoje mališane sada možete da obezbedite više nego simpatičan kutak u domu. Pretvorite deo dečije ili dnevne sobe u pravi mali avanturistički kamp, zahvaljujući šatorima za decu koji su zaista neodoljivi! Sećate se vremena kada smo svi mi pravili svoje šatorčiće od ćebadi i kada smo uživalu u tom našem malom carstvu prepunom jastuka? Vremena se jesu menjala i u međuvremenu  je tržište postalo puno raznoraznih zanimljivih stvarčica za mališane.