O nama

Dragi kupci, 

Od 15. aprila 2022. sajt Gusenica.rs postaje izložbeno - oglasni portal za proizvode koje ste navikli da kupujete kod nas.

Šta to znači?

To znači da Gusenica.rs više ne stavlja direktno i u svoje ime robu u promet, već oglašava ponudu drugih trgovaca. Kod svakog proizvoda na našem sajtu, u sekciji "Prodavac" navedeno je od kog trgovca poručujete određeni proizvod preko našeg sajta. 

U novom modelu rada očekuju Vas brojne prednosti. U planu je osnivanje kluba Gusenica za verne kupce koje ćemo nagrađivati korisničkim bodovima, specijalnim popustima, besplatnim dostavama i puno toga još. U ovom trenutku Vas pozivamo da zajedno sa nama gradite zajednicu koja će u budućnosti pomoći manjim domaćim proizvođačima i trgovinama da lakše nađu put do svoji kupaca. 
 

Gusenica

Cilj naše online platforme je doneti u Vaš dom sve ono što će Vas i Vaše najmilije činiti srećnim, a malim domaćim proizvođačima i trgovcima pomoći na putu do ciljnog tržišta! Samo odabrani proizvodi, birani da Vaš dom učine pravom srećnom oazom! U našem fokusu je ponuda za najmlađe ali i mame i tate, bake i deke mogu pronaći nešto za sebe.

Ovom prilikom pozivamo i sve male proizvođače proizvoda koji jedan dom mogu učiniti lepšim i udobnijim da nas slobodno kontaktiraju putem Kontakt forme ili na email info@gusenica.rs i predstave nam svoju ponudu.

Krenite u virtuelnu šetnju našom web prodavnicom i uživajte u asortimanu koji smo Vam pripremili po najpovoljnijim cenama!