Prodajte svoju robu online, lako i sigurno, bez naknade

Utorak, Novembar 13, 2018 - 19:46 | Autor: blazenka

Sajt www.gusenica.rs nudi saradnju domaćim proizvođačima i/ili uvoznicima dečije i bebi opreme, igračaka, kao i opreme za kuću, baštu i kućne ljubimce.

Bez naknade

Za izlaganje robe i prodaju putem sajta www.gusenica.rs ne tražimo nikakvu naknadu. Gusenica funkcioniše kao klasična maloprodaja, samo bez maloprodajnog objekta.
To znači da Vi kreirate cenu ka nama, a mi smo slobodni da kreiramo realnu i konkurentnu krajnju maloprodajnu cenu.

Online prodaja

Poručivanje, plaćanje i isporuka

Poručivanje od Vas kao dobavljača vrši naša prodajna služba po prijemu porudžbine za Vaš proizvod putem webshopa. Isporuka se vrši direktno, od Vas ka krajnjem kupcu, pri čemu Vi nemate apsolutno nikakve obaveze osim da pripremite paket za preuzimanje od strane kurirske službe. Troškovi dostave nisu Vaša obaveza.
Plaćanje poručene robe vrši firma Digital Blaze doo u čijem je vlasništvu sajt www.gusenica.rs, na osnovu predračuna koji nam dostavljate istog dana kada primite porudžbinu od naše prodajne službe, a najkasnije 2 dana po prijemu predračuna.

Da bismo ostvarili saradnju neophodno je da ste registrovani kao privredno društvo ili preduzetnik, te posedujete PIB i matični broj. 

Promocija

Sajt www.gusenica.rs je slobodan da organizuje svoje promotivne aktivnosti u skladu sa tražnjom, sezonom, potrebama ciljne grupe i sl.
Ukoliko dobavljač želi posebnu promociju, bilo na samom sajtu ili našim profilima na društvenim mrežama, putem Google ads i drugih kanala oglašavanja, to je predmet posebnog dogovora.

Koga tražimo i sa kim sarađujemo

Sajt gusenica.rs zauzima prve pozicije na Google-u za termine poput: posteljina za decu, decije foteljice, deciji lazy bag, posteljina za bracni krevet i sl, tako da u prvom planu tražimo proizvođače tekstilnih proizvoda, pre svega namenjenih deci, kao i proizvođače posteljine.
Takođe saradnju nudimo i proizvođačima/uvoznicima dečije i bebi opreme, igračaka, opreme za kuću i baštu, dekorativne drvenarije i opreme za kućne ljubimce.
Gusenica.rs zadržava pravo da odabere poslovne partnere na osnovu uslova, cena, poštovanja rokova isporuke i kvaliteta robe.

Reklamacije

Mi kao prodavci, smo u skladu za Zakonom o zaštiti potrošača dužni da prihvatimo svaki povrat robe od strane kupca bez obrazloženja u roku od 15 dana od kupovine, odnosno da prihvatimo svaku vrstu reklamacije u skladu sa zakonom, pa istu odgovornost očekujemo i od Vas kao dobavljača.

Prednost imaju domaći proizvođači i novi domaći brendovi u razvoju.

Ukoliko želite da svoju robu izložite na sajtu www.gusenica.rs, kontaktirajte nas na info@gusenica.rs. Radujemo se budućoj saradnji.