Prodajte svoju robu online, lako i sigurno, bez naknade

Utorak, Novembar 13, 2018 - 19:46 | Autor: blazenka

Sajt www.gusenica.rs nudi saradnju domaćim proizvođačima i prodavcima dečije i bebi opreme, igračaka, kao i opreme za kuću, baštu i kućne ljubimce.

Plaćate samo rezultate

Za izlaganje robe i prodaju putem sajta www.gusenica.rs ne tražimo nikakvu mesečnu ili fiksnu naknadu. Svoje usluge naplaćujemo kao % od realizovanih prodaja (15% za proizvode vrednosti do 5000 dinara i 10% za proizvode preko te vrednosti) koji Vam se na kraju meseca fakturišu kao usluga oglašavanja na našem portalu. 
 

Online prodaja

Više od izlaganja proizvoda

Za razliku od drugih sajtova za posredovanje u prodaji, Gusenica nudi mnogo više.  Za Vas obrađujemo porudžbine -  komuniciramo sa kupcima do trenutka prodaje, primamo sve telefonske pozive putem našeg sajta, bavimo se marketingom i radimo ceo eCommerce proces. Na Vama je samo da sa kupcem još jednom potvrdite porudžbinu i pošaljete robu. 

Da bismo ostvarili saradnju neophodno je da ste registrovani kao privredno društvo ili preduzetnik, te posedujete PIB i matični broj. Podaci o prodavcu navedeni su kod svakog proizvoda.

Promocija

Sajt www.gusenica.rs je slobodan da organizuje svoje promotivne aktivnosti u skladu sa tražnjom, sezonom, potrebama ciljne grupe i sl.
Ukoliko Prodavac želi posebnu promociju, bilo na samom sajtu ili našim profilima na društvenim mrežama, putem Google ads i drugih kanala oglašavanja, to je predmet posebnog dogovora.

Koga tražimo i sa kim sarađujemo

Sajt gusenica.rs zauzima prve pozicije na Google-u za termine poput: posteljina za decu, decije foteljice, deciji lazy bag, posteljina za bracni krevet i sl, tako da u prvom planu tražimo proizvođače tekstilnih proizvoda, pre svega namenjenih deci, kao i proizvođače posteljine.
Takođe saradnju nudimo i proizvođačima/uvoznicima dečije i bebi opreme, igračaka, opreme za kuću i baštu, dekorativne drvenarije i opreme za kućne ljubimce.
Gusenica.rs zadržava pravo da odabere poslovne partnere na osnovu uslova, cena, poštovanja rokova isporuke, kvaliteta robe, zadovoljstva kupaca i poštovanja zakonom garantovanih prava potrošača. 

Reklamacije

Sve reklamacije za svoju robu rešava Prodavac u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. 

Prednost imaju domaći proizvođači i novi domaći brendovi u razvoju.

Ukoliko želite da svoju robu izložite na sajtu www.gusenica.rs, kontaktirajte nas na info@gusenica.rs. Radujemo se budućoj saradnji.