Da li je klima uređaj uvek najbolje rešenje na visokim temperaturama?

Utorak, Maj 18, 2021 - 20:19 | Autor: MarinaB

Visoke temperature u zatvorenim prostorijama su, sasvim sigurno, jedna od stvari koje nam nisu najomiljenije tokom letnjih meseci. Boravak u zatvorenom prostoru dok je napolju sunčano i toplo, zna vrlo često da nam teško padne; nekada je to zato što bismo najrađe bili kraj vode nego tug de smo, a nekada mislimo da bismo baš sve lakše podneli samo da je u prostoriji vazduh malo hladniji i vlažniji.

carmy rashladni uređaj

Da li su klima uređaji uvek najefikasnije rešenje?

Klima uređaji su vrlo često izbor tokom letnjih meseci koji nam pruža, uglavnom, najefikasnije rešenje kada su temperature još od jutra preko dvadesetpet stepeni. Međutim, sigurno ste bar jednom bili u prilici da Vama ili nekome tik do Vas smeta upaljena klima ili je klima tako postavljena da hladan vazduh i ne stigne do prostorije u kojoj boravite.

Ovo zna biti potencijalno nezgodna situacija onda kada ste u obavezi da konstantno boravite u prostoriji koja ne može u potpunosti da se rashladi, toliko da Vam tada sneg i minus od prošle zime i ne deluju tako odbojno. Opisana situacija je česta pojava u kancelarijskim prostorijama, kada jedan klima uređaj pokriva površinu od pedeset i više kvadratnih metara.

Šta uraditi kada klima uređaj nije dovoljan?

Potrebe za dodatnim vidom hlađenja su prepoznate i iz Nemačke stiže fantastičan proizvod koji je sve ono što želite da imate u prostoriji kada je napolju više od tridesetpet stepeni.

                     Rashladni uređaj - Camry CR 7321 Easy Air Cooler

rashladni uređaj carmy

 

Kompaktan, prenosiv i učinkovit kada se suočimo sa suvim i toplim vazduhom u prostoriji, ovaj rashladni uređaj objedinjuje tri funkcije u jednom proizvodu: hladi, pročišćava i vlaži vazduh. Priznaćete da je ovo proizvod koji je kao smišljen baš za prostoriju u kojoj boraviti tokom letnjih meseci, a koja nikada nije dovoljno rashlađena, niti je vazduh u njoj u svakom trenutku optimalno vlažan i svež.

Kako funkcioniše Carmy Easy Air Cooler?

Ovaj rashladni uređaj funkcioniše po principu cirkulacije vazduha, gde se topao vazduh iz prostorije pretvara u hladan i propuštanjem kroz filtere uređaja ispušta u formi vlažnog i ohlađenog.

rashladni uređaj

Aparat poseduje rezervoar za vodu, koja je zaslužna za ispuštanje hladnog i vlažnog vazduha u prostoriju. Rezervoar se jednostavno otvara, sipate vodu, upalite Carmy i prepustite se svojim dnevnim obavezama u prostoriji koja je ohlađena taman toliko koliko Vama odgovara. Ovo je odličan način da svoj radni ili životni prostor ohladite po sopstvenoj želji, a da pritom izbegnete žalbe na račun klime. Rashladni uređaj ima mogućnost usmeravanja hladnog vazduha, tako da možete birati da li želite da vazduh izduvava naviše ili naniže. Birajte jednu od tri dostupne brzine rada, a tih režim rada neće ugroziti Vaše svakodnevno funkcionisanje, niti Vas ometati u radu.

rashladni uređaj

Estetika nije zanemarena

Kompaktan, lepog oblika, bez robusnih detalja- vizuelno, ovaj uređaj je zaista perfektan. Lako će se prilagoditi baš svakom enerijeru jer ga odlikuju oblik i boja koji se vrlo lako uklopaju. Dizajniran je tako da ima skladnu formu, i detalje poput tastera, finih i elegantnih ivica.

Slažete se da je zaista pun pogodak što, pored maksimalne sposobnosti hlađenja i osvežavanja vazduha, uređaj ima i tu dekorativnu funkciju? Upravo tako, Carmy će biti pravi mali estetski detalj koji ćete obožavati, posebno kada se uverite u to kako može da ulepša atmosferu svojim LED osvetljenjem!  Uređaj poseduje čak sedam različitih osvetljenja koja isijavaju, a boju sami birate po sopstvenom nahođenju.

Fantastično, zar ne?!

rashladni uređaj carmyrashladni uređaj carmy

Sada, kada smo Vam preneli ovu vest da je na tržištu konačno dostupan proizvod koji će ovog leta olakšati letnje dane, možemo još samo da Vas pozovemo da pogledate video o ovom uređaju i da se defininitivno odlučite da ga imate ovog leta! Znajte da ga možete poručiti online, putem našeg WEB SHOPA I LINKA lako i jednostavno, u samo nekoliko koraka.

Ako imate bilo kakvo pitanje oko načina rada ovog uređaja ili Vam je potrebna pomoć pri poručivanju, budite slobodni da nas pozovete svakog radnog dana od 08h do 16h na broj telefona 061/233-16-94.

 

rashladni uređaj carmy