Drvena hranilica za bebe - mesto gde se stvaraju najlepše musave uspomene!

Sreda, Decembar 22, 2021 - 14:19 | Autor: blazenka

Jednog dana, kada odrastu, kada odu svojim životima, vama će ostati uspomene. Ne, ne uspomene na ovu stolicu, ona je samo stvar. Ali toliko uspomena će biti vezano upravo za tu stvar. Možda se nećete sećati njene boje ili neodoljivog dezena, ali ćete se sećati kako ste čistili rezance iz kose kada je prvi put pokušao samostalno da jede kašikom. Setićete se straha kada je pokušala da ustane i da se uzvuče iz stolice. Srećom nije mogla. Sećaćete se kada ste se okrenuli ka šporetu a iz stolice začuli prvo "daj" ili "neću".

 

Ali hajde malo da opišemo te detalje kojih se nećete sećati ali će učiniti da ova drvena hranilica 2 u 1 dugo ostane deo Vaših uspomena. 

hranilica

 

poruci

 

Drvena hranilica za bebe 2 u 1

Prvo da Vam kažemo, ova drvena hranilica za bebe je proizvedena u Srbiji, i poseduje sve potrebe sertifikate. Dakle umesto preskupih velikih brendova, nudimo Vam domaći proizvod koji kvalitetom i trajnošću nadmašuje plastične, glomazne i nepraktične hranilice za bebe za koje Vam traže basnoslovne svote novca.

 

hranilica

 

Drvena hranilica 2 u 1

Šta zapravo znači 2 u 1? Za razliku od ostalih hranilica za decu, 2 u 1 hranilicu moćićete da koristite značajno duže, jer se vrlo lako rasklapa u mali sto sa stolicom. Ona praktično "raste" sa Vašim detetom. Dakle umesto nekoliko meseci, koliko je potrebno da se beba hrani iz visoke stolice, ovu istu hranilicu, samo u drugom obliku, Vaše dete će koristiti godinama.
To će biti omiljeno mesto za prve samostalne obroke, gledanje crtaća i prva umetnička dela. 
Znamo već... sto će završiti ufirkan i iscrtan, jer će olovka milion puta sleteti sa papira, ali to neće oštetiti ovaj sto - učiniće ga jedinstvenim umetničkim delom. 

 

hranilica

 

Drvena hranilica za bebe

Zamislite da kupite plastično-metalnu hranilicu, koristite je nekoliko meseci, eventualno i za drugo dete ako izdrži, i onda šta? Vaša hranilica za bebu postaje otpad koji nema dalju namenu. I to vrlo krupan i nezgrapan otpad.
Drvena hranilica za bebe, osim što se koristi duže, može da se poklanja i nasleđuje čak i generacijama. I na kraju kada zaista završi svoj život u formi hranilice, drvo ostaje drvo - upotrebljivo ili vraćeno prirodi, koja se zbog toga neće buniti, jer nam ga je ona i dala. 

Drvena hranilica za bebe iz naše ponude dolazi u tri boje: plavoj, roze i bež, a svaka od njih ima dezene koji će dečijem oku biti posebno interesantni.

Stolica je naravno tapacirana i udobna. 

I sada kada smo završili sa tim bitno - nebitnim detaljima, jeste li odlučili? da li će ovo biti mesto gde ćete stvarati najdraže musave uspomene?

hranilica

 

poruci