Transporteri za pse - modeli koji će vašim ljubimcima biti potaman

Četvrtak, Februar 18, 2021 - 20:30 | Autor: MarinaB

Bez obzira da li je malog, velikog ili srednjeg rasta,  čovekov najbolji prijatelj želi da je uvek uz svog vlasnika. Da li je razdvajanje na par sati ili manje, ako mogućnosti to dozvoljavaju, mi vam predlažemo da svog krznenog prijatelja povedete sa sobom. To će biti avantura više za vas, a sasvim sigurno ćete psu ulepšati dan jer ga nećete razdvajati od sebe. Da biste mogli da svoju ideju sprovedete u delo, za početak, potreban vam je transporter za pse.

tranasporteri za pse

Kakav transporter za pse treba da bude?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od veličine vašeg krznenog drugara. Ako je manja rasa u pitanju, onda imate mnogo više opcija za kupovinu transportera. Manji transporteri dostupni su u formi klasičnih transportera za pse sa vratima, mogu se naći i kao torbe u kojima možete poneti psa, a postoje i one neodoljive korpice za bicikl koje vam pružaju mogućnost da zajedno odete u vožnju po prirodi. Iako je transporter predmet koji pruža tek privremeni smeštaj ljubimcu na kraće vreme, najmanje što želimo jeste da se naš ljubimac oseća skučeno i neprijatno. Zato, u skladu sa njegovom veličinom, birajte model transportera koji pruža dovoljno prostora i udobnosti.

Na tržištu možete pronaći veliki izbor transportera za pse koji su u potpunosti prilagođeni kako malim, tako i većim psima, a koje ujedno krasi lep dizajn i maksimalna funkcionalnost. Upravo pitanje funkcionalnosti je važno pri izboru transportera, jer želite da za uloženi novac dobijete najviše što možete. U zavisnosti od potrebe, možete birati između modela koji su klasični, izrađeni od netoksičnog polipropilena sa čeličnim vratima, ili između onih koji poseduju mogućnost proširenja tako da ljubimac dobija dodatni prostor u svom transporteru. Svi transporteri treba da imaju dovoljno bočnih otvora kroz koje vazduh nesmetano kruži, a dodatne pogodnosti kao što je mogućnost sklapanja ručne ponekad zna da bude vrlo korisna. Obratite pažnju na kvalitet izrade i pri odabiru potrudite se da izbor bude model koji će obezbediti dug vek korišćenja i ono što je najznačajnije- maksimalnu udobnost i sigurnost za ljubimca.

Delimo sa vama par predloga koji vam mogu olakšati potragu za savršenim transporterom za pse.

Transporteri za pse srednje veličine

Najprodavaniji model transportera za pse srednje veličine jesu upravo transporteri Carry 60. Razlog tome jeste odličan kvalitet izrade, prostranost i udobnost, ali i vrlo pristupačna cena. Ovi modeli će vašim ljubimcima garantovati udobna putovanja baš svakim prevoznim sredstvom čak i avionom, jer je ovaj model napravljen u skladu sa IATA propisima za vazdušni prevoz i prihvata ga veliki broj aviokompanija za prevoz u prtljažnom prostoru. Izrada od netoksičnog polipropeta garantuje maksimalnu bezbednost po zdravlje psa, a čelična vrata rešetke pružiće dodatnu sigurnost. Dimenzije proizvoda su 60cm x40cm x40cm.

transporter za pse carry 60

 

Link za informacije o ceni i za online poručivanje 

Transportni kavez

Kada znate da će putovanje da potraje ili želite transport za veću kucu- kavezi su odlična ideja. Model koji u današnjem blogu izdvajamo je vrlo prostran, ima kose stranice i metalna vrata, te zahvaljujući kvalitetnoj izradi može da vam garantuje višegodišnje korišćenje. Udobnost tokom prevoza za ljubimca ovim modelom je apsolutna!

transportni kavez

Link za informacije o ceni i za online poručivanje 

Torba za pse- da li ste spremni za šetnju?

Za vaše minijaturne krznene drugare koji se ponekada tokom šetnje i umore, predlažemo više nego očaravajuće torbe za pse. Ponesite svog psića kada se šetnja oduži, bez problema putujte zajedno i pružite mu avanturu tokom koje će se osećati prijatno i sigurno. Model torbe za pse koji vam izdvajamo izrađen je kvalitetnog tekstila, za korisnim džepom za sitnice i neodoljivom aplikacijom.

torba za pse

Link za informacije o ceni i za online poručivanje 

Korpa za transport za bicikl  

Sada ljubimac može da bude sa vama i tokom vožnje biciklom! Preslatka pletena korpa za transport montira se na volan bicikla, a njena dostupnost u dve veličine pruža mogućnost da skoro svako provoza svog vernog prijatelja. Ova korpa dostupna je u dve veličine, S i M, a prilikom online poručivanja željenu veličinu birate u padajućem meniju.

Veličina S-44cm x48cm x33cm

Veličina M- 50cm x41cm x35cm.

korpa transporter

Link za informacije o ceni i za online poručivanje 

 

U ponudi Gusenice, pored velikog izbora transportera za pse, imate mogućnost da na jednom mestu za svog ljubimca kupite i svu neophodnu opremu, kao što su hranilice, četke i kreveti.