Tablet za decu- edukativna igračka za mališane

Ponedeljak, Mart 29, 2021 - 16:41 | Autor: MarinaB

Da li bi Vas iznenadio podatak da više od tri sata dnevno deca provode na internetu? Po istraživanju EU Kids Online, vikendom, čak dve trećinje mališana iza svojih telefona, tableta i laptopova provede u proseku od 4 do 7 sati.
Ove brojke nam pokazuju ono što i sami znamo i svakodnevno viđamo- korišćnje mobilnih uređaja prešlo je u izuzetno čestu naviku među najmlađima. Ako, kao roditelj, razumete i cenite te trenutke odmora koje sebi pružate dok mališan gleda neke sadržaje sa ili bez Vašeg nadzora, onda zamislite da to vreme bude iskorišćeno da za sticanje novih znanja kroz igru i zabavu? Kako Vam se to čini?

 

dečiji tableti

Tableti za decu

Ne znamo da li ste čuli za tablete za decu koji su, zapravo, edukativne igračke za mališane. Ovi dečiji tableti nastali su upravo iz ideje da mališani vreme koje provode iza ekrana nekog mobilnog uređaja bude što korisnije za njih- da nauče nove stvari, dođu do korisnih saznanja i sve to kroz igru koja je korisna za njihov dalji razvoj. Dečiji tableti su predviđeni za korišćenje kod dece koja su starija od tri godine. Upravo je to uzrast koji poseže za mobilnim telefonima i zato je korisno da u startu razvijete naviku kod deteta da svoju pažnju usmeri na dečiji tablet, a ne Vaš mobilni telefon.

Tableti za decu su dostupni sa više različitih tema koje se kroz igru uče. Bilo da je reč o učenju slova, kontinenata ili vrsta životinja- tableti za decu u formi edukativnih igračaka su odličan izbor svakog roditelja! Oni predstavljaju izvor sa mnoštvom korisnih stvari koje mališani usvajaju nenametljivo- igrajući se i učeći kroz igru.

U nastavku Vam predstavljamo nekoliko vrsta tableta za decu koje možete pronaći na Gusenici.  Tableti, kao i ostatak asortimana može da se poruči online, u svega par jednostavnih koraka koji Vam neće oduzeti puno vremena. Pogledajte, poručite i uživajte u pogledu na svoje dete koje kroz zabavu stiče korisna saznanja o svetu oko sebe.

Dečiji tablet Moj Prvi Atlas!

Ovaj model dečije edukativne igračke namenjen je mališanima koji se tek upoznaju sa zvucima životinjskih glasova, učeći ih o kontinentima, okeanima i životinjskom svetu koji nastanju ta mesta. Dečiji tablet nema ekran i ne utiče na vid deteta, funckioniše na dodir i odličan je za samostalnu igru ili za nadmetanje u odgovaranju na pitanja kroz igru u paru.

dečiji tablet atlas

VIŠE INFORMACIJA I PORUČIVANJE PUTEM LINKA 

Dečiji tablet Sova Pametnica

Da li Vaši mališani vole životinje? Onda će Sova Pametnica biti njihova nova drugarica sa kojom će obožavati da vreme provode u igri i koja će ih naučiti mnogim korisnim znanjima o životinjama. Mališani mogu da se igraju tako što će pogađati zvukove životinja ili će sa Sovom igrati igru podađanja životinja. Zabavno i korisno, zar ne roditelji?

Dečiji tablet sova

VIŠE INFORMACIJA I PORUČIVANJE PUTEM LINKA 

Tablet Mali Naučnik

Uz Maksa, svako dete postaje mali naučnik! Tablet Mali Naučnik može da se pohvali sa 200 zanimljivih pitanja, 20 tema igara u kojima se prelazi tri nivoa znanja i sa 200 zvukova i glasova. Maks, lik iz igrice, svako dete vodi kroz zabavnu igru znanja, pružajući mališanima najbolju osnovu za upoznavanjem sveta koji ih okružuje.

tablet mali naučnik

VIŠE INFORMACIJA I PORUČIVANJE PUTEM LINKA 

Tablet Moja Prva Azbuka

Savršen izbor edukativne igračke za upoznavanje mališana sa slovima, brojevima i bojama. Tablet se preporučuje deci starijoj od tri godine, koja kroz vreme provedeno u igri na najlakši način usvajaju potrebna znanja. Učenje slova, boja i brojeva pre polaska u školu mališanima olakšava dalje snalaženje u prvoj godini školovanja. Ova edukativna igračka pomaže im da, na njima najzanimljiviji način, što pre nauče azbuku kako bi im kasnije učenje čitanja i pisanja bilo dosta lakše.

dečiji tablet azbuka

VIŠE INFORMACIJA I PORUČIVANJE PUTEM LINKA

Dopadaju Vam se dečiji tableti? Pozivamo Vas da pogledajte kompletnu PONUDU IGRAČAKA ZA DECU, i među njima izaberite one koje će Vašem mališanu pružiti zabavu, ali i priliku da nauči dosta korisnih i zanimljivih stvari.