Šatori za decu

Petak, Februar 26, 2021 - 20:12 | Autor: MarinaB

Za trenutke igre koji su još zanimljiviji, za čitanje najuzbudljivijih priča ili druženje sa drugarima- za svoje mališane sada možete da obezbedite više nego simpatičan kutak u domu. Pretvorite deo dečije ili dnevne sobe u pravi mali avanturistički kamp, zahvaljujući šatorima za decu koji su zaista neodoljivi! Sećate se vremena kada smo svi mi pravili svoje šatorčiće od ćebadi i kada smo uživalu u tom našem malom carstvu prepunom jastuka? Vremena se jesu menjala i u međuvremenu  je tržište postalo puno raznoraznih zanimljivih stvarčica za mališane. U međuvremenu su se pojavili i šatori za decu.

šatori za decu

  • Najbogatiji asortiman dečijih igračaka pogledajte NA LINKU

Zabava je u šatorima

Ni roditelji neće hteti da propuste zabavu koja zna da bude samo u šatorima za mališane. Ovi simpatični dečiji šatori napravljeni su od pamuka ranfors, a ono što će mame najviše voleti kod njih jeste što se svaki tekstilni deo dečijeg šatora lako i jednostavno skida i pere u mašini za veš. Postolje šatora je sunđer debljine 2cm koji je takođe presvučen pamučnom tkaninom sa našivenom čičak trakom. Bočne strane šatora su pričvršćene na štapove od dveta čija je dužina 175-180cm. Kada se dečiji šator rasklopi, njegova visina iznosi 154cm. Ova fantastična stvarčica koja je zapravo, mesto za igru i druženje može biti fenomenalan poklon za neke male dečake i devojčice koji su oduvek maštali o pričama kraj vatre i neverovatnim pustolovinama. Neka mališani uživaju u svom kutku koji je izdvojen i osmišljen baš samo za njih, neka tu čita omiljene priče i sa drugarima provodi vreme u zabavnoj igri. Ovi fenomenalni šatori za decu više su od igračke- oni su kutak u koji će mališani jedva čekati da se vraćaju, oni su mesto njihovih novih avantura!

Šatori za decu u više boja

Bilo da želite dečiji šator da kupite za dečaka ili devojčicu, putem našeg web shopa možete birati boje za oba pola, kao i one koje su neutralne i koje će pristajati i klincima i klincezama. Baš takvi su satori u krem ili zelenkastoj boji. Modeli svih šatora za decu koje imamo u ponudi garantuju dug vek korišćenja, apsolutno su bezbedni i udobni za boravak mališana. Šiveni su tako da imaju vrlo jake i izdržljive šavove koji su u stanju da podnesu i najjenergičnije mališane.

  • Pozivamo Vas da pogledatu ponudu šatora za decu na Gusenici i da još danas zamislite osmeh na licu svog mališana kada otkrije kakav je poklon dobio! Poručivanje je moguće putem online shopa, a kompletan asortiman šatora za decu pogledajte NA LINKU.