Saksije i cveće- da li ste spremni za proleće?

Utorak, Mart 9, 2021 - 19:15 | Autor: MarinaB

Iako nam proleće zvanićno stiže u drugoj polovini marta, tačnije 20-og, već neko vreme razmišljamo o pripremi bašta, dvorišta ili terasa za ovo predivno godišnje doba. Da li ste već razmišljali o tome na koji način ćete ukrasiti i dekorisati dvorište ili terasu, koje cveće zasaditi i  po čemu će se ove godine vaša terasa ili bašta razlikovati u odnosu na prošlu? Imate li spremne odgovore? Ako nemate, tu smo mi- da damo ideju, predlog i da vam pomognemo da za što manje novca imate terase i dvorišta kao iz bajke! Pa da počnemo.

Saksije i cveće- da li ste spremni za proleće?

Bez obzira na to da li imamo kuću ili stan, pravi ljubitelji cveća među nama uvek će se snaći za svoj cvetni kutak. Znamo koliko cvetno šarenilo zna da nas oraspoloži, tako da nam ni ove godine neće biti teško da pripremamo leje u dvorištu za sadnju ili da sunčani deo stana ili terase rezervišemo za par saksija. Ako se pitate kako cveću možemo još više naglasiti lepotu- ne prekidajte sa čitanjem, jer odgovori slede u nastavku teksta.

Najlepše saksije za cveće

Ovog proleća istaknite lepotu svog dvorišta i još više naglasite posebnost svog cveća na jednostavan, a zaista dekorativan način- presadite ga u najlepše saksije za cveće. Saksije su detalji koji će, ako izaberete one prave, dati šarm dvorištu ili terasi, učiniti ga još privlačnijim i lepšim. Mogu biti jednostavnog ili malo atraktivnijeg dizajna, u kombinaciji jedne ili više boja, i dostupne su u zaista velikom broju oblika! Ljubitelji cveća uvek se trude da svoje biljke smeste u posebno birane saksije, a kako razumemo tu vašu potrebu, sada ćemo vam dati ideju kako da vaše cveće izgleda još lepše.

3D saksije za cveće

Ako do sada niste-sada je vreme da se zaljubite u ove predivne saksije za cveće!  Romantične, nežne, očaravajuće! Sa ovim saksijama sigurno nema greške- ukrašene su sa elementima leptira, a dostupne u više kombinacija boja. Male, velike, okrugle ili duguljaste- za svakog ponešto! Ako ste spremni da budete zatrpani pitanjima o tome gde ste ih kupili, posetite LINK i poručite ih online.

                                         3D saksija

Saksije sa ogradicom

Preslatke, neodoljive, jednostavno-morate ih imati! Ako ste ljubitelji onih simpatičnih ogradica koje su odličan dekorativan detalj u svakom dvorištu, onda će vas ove saksije zaista oduševiti. Možete birati između sive, zelene, braon, krem ili oker boje, a oblici koji su dostupni u našem web shopu daće vam priliku da izaberete model koji odgovara baš vašoj potrebi. Pogledajte modele ovih saksija, kao i kompletan asortiman drugih vrsta saksija koje su dostupne za poručivanje.

Verujemo da će vam dosta njih ukrasti srce i da ćete se boriti sa slatkom neodlučnošću.

                                       saksija taraba

Kada izaberete najslađe saksije, poručite ih online i dok ne stignu na vašu adresu, smišljajte koje ćete to cveće ove godine u njih zasaditi. Ako se pripremate i za prolećne radove u bašti ili dvorištu, da li ste sigurni da imate sve što vam je potrebno od baštenskih alata?

Sve za radove u dvorištu potražite NA LINKU.