Pet novogodišnjih filmova- naša preporuka za uživanje

Utorak, Decembar 22, 2020 - 19:46 | Autor: MarinaB

Zima je idealna za pretvaranje sobe u bioskop koji se od svih bioskopa na svetu razlikuje po udobnosnosti najvišeg mogućeg nivoa! Za uživanje u ovom zimskom periodu dovoljno nam je saznanje da je napolju hladno, a kod nas toplo, da ne moramo napolje i da imamo vremena da uživamo u svim onim filmovima koje obožavamo da gledamo svake zime. Neki ih zovu zimskim, božićnim ili novogodišnjim filmovima, dele ih na komedije, romatnične i filmove za decu, ali u jednom ćete se sigurno složiti- to su filmovi koji plene nekim posebnim šarmom!

Novogodišnje vibracije prazničnih filmova znaju da dotaknu i one koji tvrde na su imuni na prazničnu euforiju, a mi vam u ovom blogu donosimo predlog za pet filmova koji su uvek rado gledani u svakom domu tokom decembra i januara.

posude za kokice

Sam u kući (Home alone)

Bez obzira za koji deo ovog filma da se odlučite, nećete pogrešiti. Ovo je klasična zabavu za sve od uzrasta sedam do sedamdesetsedam godina tokom praznika, i teško ćemo poverovati u to da postoji neko ko nije gledao bar jedan deo ovog kultnog dela.

Dok si ti spavao (While you were sleeping)

Romantična komedija kojoj se često vraćamo svake zime. Jednostavno obožavamo Sandru Bulok i njenu ulogu verenice- nama je ona uvek beskrajno draga baš u ovo praznično vreme.

Zapravo ljubav (Love actually)

Priče o ljubavi, realnosti i svim onim stvarima koje čine život. Iskren prikaz onoga što je ljudsko, koji nas podseća na važnost prioriteta i onih koji su uvek uz nas. Posebno za praznike.

Nevaljali Deda Mraz (Bad Santa)

Pljačka robne kuće na Badnje veče? Zvuči kao ono što inače Deda Mraz planira da radi svake godine, ili ipak ne?

Pas koji je spasao Božić (The Dog Who Saved Christmas)

Film prepun slatkoće, posebno za sve one koji su zaljubljeni u životinje. U glavnoj ulozi je labrador koji će ukrasti vaša srca već na prvo gledanje i dati vam objašnjenje ko je pravi čuvar kuće.

Imate li omiljene grickalice za film?

Budimo iskreni, uživanje u filmu nije potpuno bez grickalica. Možemo da zaboravimo kafu ili čaj, ali grickalice, bilo da su slane ili slatke- ne smemo da smetnemo sa uma. Kako smo zagovornici potpunog užitka u filmu, želimo da vam preporučimo i hit posude za vaše filmske maratone! Pogledajte ove neodoljive plastične posude čiji je dizajn inspirisan jednokratnim street food ambalažama- unikatne, praktične i jeftine.

posude za kokice

Sve činije namenjene su za dugogodišnju upotrebu, dostupne su u tri zazličita modela a dimenzije 16cmx13cm daju dovoljno prostora da u njih smestite sve ono što najviše volite da jedete uz film- kokice, čips ili neke slatkiše ?

Činije možete u par koraka poručiti putem WEB SHOPA GUSENICE gde vas očekuje pregršt sjajnih stvari za domaćinstvo, decu i kućne ljubimce.

Uverite se u nikad nižu cenu, i poručite ove fantastične posude klikom NA LINK.

Budite spremni za filmski maraton kao pravi iskusni filmofil ?