Mirna beba tokom obroka u stolici za hranjenje - mit ili vaša realnost?

Petak, Avgust 21, 2020 - 22:15 | Autor: blazenka

Verujemo da, ukoliko ste roditelj koji u svom domu ima bebu, uživate u pogledu na svog mališana koji se svakodnevno razvija i raste. Istraživanje sveta i predmeta oko sebe za bebe je velika avantura, tako da se od roditelja očekuje da budu staloženi i strpljivi u nameri da mališanima usade određene navike, ali i da budu ti koji će svoje dete naučiti kako se poštuju određena pravila ponašanja. Naime, znamo da to malo biće u sekundi ume da vas razneži, ali potrudite se da ne budete jedan od onih roditelja koji poklekne već pred prvim izazovima. Imajte na umu da je beba neumorni tragač i istraživač, probaće da kroz ljutlju, odbijanje ili plač pokaže da se ne slaže sa vašim predlozima a na vama je da istrajete u svom autoritetu.


bebi oprema

Mališani postaju svesni da su u pravom carstvu nepoznatog sa navršenih šest meseci i tada počinje njihovo upoznavanje sa svime što ih okružuje. Roditelji su tu da uživanju u posmatranju svog malog istraživača i da im “od malih nogu” budu svakodnevni vodič ka ispravnim postupcima. Obraćanje detetu uz zanemarivanje ideje da je ono malo i da ništa ne razume je vrlo važno, pa se trudite da pravim tonom i biranim izjavama ukažete na prave vrednosti detetu još od malena. Tako ćete ga na pravi način pripremiti za svet koji ga očekuje.

Da krenemo od hranjenja bebe…

Da bi beba stekla svoje prve manire za stolom, pomoć roditelja je apsolutno neizostavna. U ovoj misiji, koja počinje od trenutka kada bebe prelazi sa mleka na nemlečnu hranu, roditeljima će biti potrebna još jedna stvarčica u moru opreme za bebe koju već imaju. Reč je o stolici za hranjenje.

Stolice za hranjenje bebe su deo odrastanja svakog deteta i zahvaljujući njima, naši mališani zajedno sa nama mogu uživati u obroku. Kako za svoje dete želite samo najbolje, pre donošenja odluke za izbor hranilice, obratite pažnju na sledeća pitanja:

  • Da li hranilica za bebe ima stabilnu i čvrstu konstrukciju koja garantuje izdržljivost?
  • Da li će stolica za hranjenje bebe biti udobna?
  • Da li je podesivost hranilice jednostavna ili komplikovana?
  • Da li kupovinom hranilice dobijate mogućnost rasklopivosti iste i priliku za zasebno korišćenje pojedinih delova?

Proverno dobre stolice za hranjenje bebe

Bogat asortiman bebi opreme u segmentu web shopa GUSENICE nudi apsolutno sve što je potrebno za vaše mališane. Pored posteljina za krevetac, krevetića i ogradica za bebe, auto sedišta i drugih neophodnih stvari za komforan i siguran život vaše bebe, pronaći ćete i bogat asortiman stolica za hranjenje bebe- hranilica.

 

Plava stolica za hranjenje

 

2u1 stolica za hranjenje - hranilica za bebe

Drvena konstrukcija u uvek atraktivnoj boji prirodnog drveta pružiće apsolutnu sigurnost bebi tokom obroka. Visina stolice od 87cm omogućava da se beba pridruži odraslima za stolom. Stolica poseduje udobno jastuče koje pruža maksimalnu udobnost tokom sedenja, ali pored toga, mališanima obezbeđuje i pravilno držanje tela. Sigurnosni remen koji ide uz jastuče ove hranilice garantuje apsolutnu bezbednost, a drveni poslužavnik sasvim je dovoljne veličine da bebi poslužite njen ručak.

drvene stolice za hranjenje

 

Ovaj model stolice za hranjenje lako i jednostavno može da se pretvori u mali sto za stolicom, pa kada je postavljena u odgovarajući kutak- svom detetu poklanjate i mesto gde može samo da se zabavlja uz crtanje, bojenje ili neku drugu aktivnost. Održavanje je vrlo lako i jednostavno, tako da će je mame, pored ostalih pozitivnih strana, i zbog ove karakteristike obožavati!

Hranilica je po boji potpuno neutralna, i bez obzira na pol deteta apsolutno je prilagodljiva.

stolica za hranjenje

 

Prodaje se sa jastučetom u plavoj, roze ili krem boji i baš zato je ovo deo bebi opreme koji je podjednako savršen i za devojčice i za dečake! Detalj koji dodatno daje šarm ovom modelu jesu crtani junaci na jastucima, poput meda i slončića.

Više detalja, uključujući i cenu ovih stolica za hranjenje pogledajte na linkovima:

Pored izdvojenih modela iz asortimana web shopa GUSENICA , stolice za hranjenje mogu biti i od kvalitetne plastike, obezbeđene sigurnosnim pojasevima i dizajniranim tako da deci pruže samo najvišu udobnost i sigurnost tokom obroka. Uverićete se u raznolikost dezena i oblika, a neke od njih sadrže i korisne pregrade ispod sedalnog dela u koji možete smestiti neke sitnice koje želite da vam budu uvek pri ruci kada hranite mališane.

Neka vas ne brine period adaptacije deteta na stolicu za hranjenje. U početku, velike su šanse da će dete odbijati da mirno sedi sve vreme tokom hranjenja bez vrpoljenja ili pokušaja da ustane. Ono što je važno jeste da u fazi privikavanja imate dosta strpljenja, jer svako dete je ličnost za sebe i etapa učenja novih navika je individualna stvar.