Ljuljaške za decu- najlepša zabava na otvorenom

Ponedeljak, April 26, 2021 - 18:59 | Autor: MarinaB

Drvene ili plastične, kupljene u radnji ili improvizovano napravljene od gume- ljuljaške su još jedna od igračaka koju je gotovo svako od nas imao u svom detinjstvu. Verovatno se sećate svojih starih ljuljaški, koje su se, neretko, prenosile sa starije dece na mlađu, i obično su bile jednostavne konstrukcije, od drveta. Veselilo bi nas da uhvatimo što jači zalet i da se vinemo što više, a svakodnevno ljuljanje bila bi naša aktivnost sve od proleća do jeseni, kada bi se ljuljaška sklonila na neko mesto gde bi strljivo sačekala narednu godinu i naredno proleće. Jedino što bi nas znalo povremeno tištiti, jeste kada naša braća ili sestre, čak i drugari iz kraja uhvate svojih “pet minuta” koji bi tada trajali više kao sati. Kako god bilo tih godina, sada imamo lepe uspomene na tu spravicu koja je bila veliki deo našeg detinjstva.

ljuljaška za decu

Hajde da danas mi pomognemo našim mališanima da imaju bar približno ovako lepe uspomene kao što su naše! U nameri da ostvarite tu želju, danas sa vama delimo nekoliko modela ljuljaški za najmlađe. Neke od njih su izrađene od najkvalitetnije plastike, a neke od drveta, prilagođene kako bebama, tako i starijoj deci.

Ljuljaška Unicorn

Hajde da počnemo od najmlađih i najslađih! Predivna ljuljaška za vaše princeze, sa neodoljivim motivom jednoroga. Ljuljaška ima specijalno kreiranu zaštitu za mališane, pogodna je i za bebice koje su starije od godinu dana. Kako je ovaj model izrađen od visokokvalitetne plastike, ljuljaška je ima nosivost do 30kg, pa je mogu koristiti i nešto starija deca. Jednostavnim uklanjanjem zaštitnih pojaseva, ljuljaška za bebice pretvara se u ljuljašku za devojčice.

ljuljaška za decu

Proverite cenu i poručite online putem LINKA

Šarena ljuljaška

Za mališane koji su oduševljeni šarenilom boja, predlažemo model ljuljaške za decu koja je ukrašena sa nekoliko različitih boja. Klasična konstrukcija sa kanapom podesive dužine, odlična je kada želite da svom detetu priuštite zabavu tokom prolećnih i letnjih meseci. Dimenzije ove ljuljaške su 28cmx32cmx32cm.

ljuljaška za decu

Proverite cenu i poručite online putem LINKA

Ljuljaška u više boja

Ovaj model plastične ljuljaške dostupan je u nekoliko boja, tako da je roditeljima na raspolaganju dostupan izbor između plave, zelene, žute, crvene i roze. Kvalitetna plastika i jaki kanapi garantuju stabilnost prilikom ljuljanja, a oblik ljuljaške pružiće apsolutnu sigurnost tokom boravka deteta u njoj.

ljuljaška za decu

Proverite cenu i poručite online putem LINKA

Ljuljaška Russ

Malo veći model dečije ljuljaške koja je izrađena od drveta, pružiće izdrživost koja će generacijama služiti. Dimenzije od 40cmx28cmx20cm daju dovoljno prostora i za malo stariju decu, koja će uživati u udobnosti i svim lepim trenucima koje ljuljanje može da pruži.

ljuljaška za decu

Proverite cenu i poručite online putem LINKA

Verujemo da će neki od izdvojenih modela ljuljaški zainteresovati mnoge od vas da posete naš WEB SHOP i da svoje mališane obradujete fantastičnim poklonom ovog proleća! Fizička aktivnost dece je itekako važna u svakom uzrastu, jer se zahvaljujući njoj deca pravilno razvijajaju, ostaju u pokretu i uče na koji način da upravljaju mišićima svoga tela. Zato, birajte najbolji mogući način da svom detetu obezbedite dovoljno aktivnosti i pogledajte NAŠU PONUDU igračaka za otvoreni prostor.

Verujemo da ćete tamo pronaći i neke artikle PO SNIŽENOJ CENI.