Kutije za odlaganje stvari- praktične i savršene za svaki dom

Ponedeljak, Jul 6, 2020 - 09:50 | Autor: blazenka

Da li i u vašem domu postoje mesta ili čak i prostorije, koje su doslovno pune raznoraznih stvari, počev od dečijih igračaka, sitnica koje ste nekada koristili i simboličnih uspomena kojih ne želite da se odreknete. Ako imate ljubimce sigurno ste već bili u dilemi gde ste ostavili neki povodac, igračku ili hranu za vaše najvernije drugare.


Organizacija doma i stvari u njemu ponekada nam se čini kao vrlo komplikovana stvar, ali ono što je dobra vest jeste da postoji način da vrlo lako iz gotovo svakog kutka svog doma sklonite sve sitnice i stvari koje su se vremenom gomilale i priznaćete, nisu na toj gomili izgledale baš najbolje.

Kutije za odlaganje stvari već neko vreme pravi su hit kada planirate da krenete u bitku za bolje organizovan raspored u domu, a u moru najrazličitijih veličina, namena i dezena imate savršenu priliku da izaberete one modele koji će baš za vaše potrebe biti najpraktičniji. Modele kutija za odlaganje koje će, sasvim sigurno, imati gotovo svakodnevnu primenu u vašim domovima možete pronaći u bogatom asortimanu našeg web shopa GUSENICA .  Ono što ih krasi je kvalitetna izrada, zanimljiv dizajn, raznovrsna namena i vrlo povoljna cena.

Univerzalne kutije za odlaganje stvari

Sve sitnice koje ne znate gde biste inače svrstali, kao što su stare novine, CD-ove, brošure, drage stvarčice, uspomene i mnoge druge stvari koje, iz vama znanih razloga zadržavate, sada možete jednostavno pospremiti u kvalitetne kutije za odlaganje koje se pored svoje funkcionalne namene mogu pohvaliti i vrlo atraktivnim izgledom. Dame će biti oduševljene nežnim motivima inspirisanim metropolama kao što su Pariz ili London, dok će ih cvetni dezeni osvojiti već na prvi pogled. Kvalitetna plastika, sa fino zaobljenim ivicama na poklopcu uz praktične točkiće obezbeđuju vam kvalitetan proizvod koji će svoju  namenu dugo godina zadržati u vašim domovima.

Kutije su dostupne u zapreminama od 25l i 50l, a tu su i setovi koji uključuju dve kutije za odlaganje. Slažete li se da je sada organizacija lakša?

Saznajte više o ceni i modelima ili poručite putem linka.

kutije za odlaganje

Kutije za igračke

Ako imate mališane u svojim domovima, onda znate da igračke mogu biti baš svuda i to je super sve do trenutka kada treba igračke skloniti na jedno mesto. Ako imate više gomilica u dečijoj ili dnevnoj sobi gde vaši mališani ostavljaju svoje igračke, slagalice ili knjižice- razmislite o kupovini kutija za igračke koje su vrlo praktične i korisne.

Dostupne u veličinama od 25l i 50l, uz dodatne točkiće, ove kutije će biti najbolji drugar kada je potrebno sve pospremiti na jedno mesto. Kutije krase i specijalno birani dezeni sa sličicama životinja, koji će biti zanimljivi baš svakom mališanu i zahvaljujući njima, sada će i skupljanje igračaka biti prava igra.

Saznajte više o ceni i modelima kutija za igračke ili porudžbinu izvršite putem linka

kutije za igračke

Kutije za odlaganje hrane i opreme za ljubimce

Sada će oprema i igračke vaših kućnih ljubimaca uvek biti na jednom mestu. Kvalitetne kutije sa poklopcima i više nego očaravajućim motivima, čuvaće sve stvari vaših ljubimaca. Pred polazak u šetnju nećete trošiti vreme na pronalaženje ogrlice ili povoca, i u svakom trenutku ćete znati gde ste ostavili omiljenu igračku vašeg vernog prijatelja. Kutije su vrlo praktične jer u njima možete čuvati baš sve stvari svog ljubimca- od kozmetike, garderobe do igračaka i ogrlica. Modeli su dostupni u veličinama od 25l i možete ih kupiti pojedinačno ili u setu od dve kutije. Kupovina dve kutije za odlaganje je praktičnije zbog povoljnije cene, a i imate priliku da stvari sortirate po vrsti.

Vest koja će obradovati sve ljubitelje životinja jeste da je u GUSENICA WEB SHOPU  sada aktuelna AKCIJA putem koje možete kupiti kutiju za odlaganje stvari u kompletu sa kutijom za čuvanje hrane. Izrađena od jednako kvalitetnog materija kao i kutija za odlaganje, kutija za čuvanje hrane zadržava sve hranljive sastojke i svežinu granula vaših ljubimaca. Zahvaljujući kvalitetnom poklopcu, kutija se perfektno zatvara, a njena zapremina iznosi 4l.

Poručivanje i online kupovinu ovog seta možete izvršiti na LINKU.

Artikle sa ove akcije možete kupiti i odvojeno- link za kupovinu kutije za odlaganje stvari potražite OVDE.

Posudu za čuvanje hrane potražite OVDE.

Kutije pet box

Kutije za odlaganje za ljubitelje cveća i bašte

Bez obzira da li se bavite baštovanstvom ili održavanjem vrta i negovanjem cveća, specijalno za vas kreirali smo kutije za odlaganje stvari koje vam svakodnevno trebaju u dvorištu ili bašti. Rukavice, alat i drugi potreban pribor sada možete čuvati u kutiji koja svojim dezenom neodoljivo oslikava vaš hobi. Organizujte sve i uvek znajte gde vam se neophodnan pribor nalazi.

Kutije, pored lepog dezena, odlikuje i visokovalitetna izrada od čvrste i izdržljive plastike, a modeli kutija za odlaganje možete kupiti pojedinačno ili u setu od dve kutije. Ako ste pasionirani ljubitelj cveća i uređenja dvorišta, onda neće pogrešiti ako uzmete set koji će vam pružiti dovoljno prostora za sve.

Garden box kutije potražite na LINKU.

kutije za bastu

Kutija za odlaganje alata

Bez obzira da li ste majstor koji iz hobija popravlja stvari ili je to vaša struka- znajte da su kutije u kojima ćete na jednom mestu odlagati sav svoj alat vrlo korisne. Izradu ovih kutija karakteriše kvalitetan material  koji će vam garantovati dug vek korišćenja. Zanimljiv dezen još jedna je prednost, a povoljna cena i mogućnost kupovine kutije na komad ili u setu daje vam slobodu da za svoje potrebe izaberete ono što vam najviše odgovara.

Više informacija o ceni i proizvodu potražite na linku putem kojeg možete izvršiti i online kupovinu.

kutije za alat

Potrudili smo se da za svakog od vas kreiramo savršenu kutuju za odlaganje koja će, ne samo organizovati prostor vašeg doma ili garaže, nego će i zanimljivim dezenima dati poseban šarm.

Ako smo vas zainteresovali ovim delićem naše ponude, pozivamo vas da posetite naš ONLINE SHOP jer smo sigurni da ćete tu, na jednom mestu pronaći pregršt zanimljivih proizvoda za domaćinstvo, igračaka, opreme, posteljine i nameštaja za decu, kao i stalne akcije i povoljne cene.