Koji su najlepši pokloni za babine?

Petak, Jun 9, 2017 - 21:11 | Autor: MarinaB

Porodice Vaših prijatelja ili rodbine su se proširile za novog malenog člana? Zaista divni trenucu kojima svi nestrpljivo čekamo da upoznamo novog drugara ili drugaricu, a roditelji da se pohvale i svoju radost podele sa svima. Kada se mama i beba upoznaju, odmore i priviknu, vreme je za babine!

Iako je na našim prostorima čest običaj da se u babine nosi novac, to definitivno nije i najlepši izbor. Zar ne želimo svi da biramo između svih onih divnih, preslatkih stvarčica sa najslađim mogućim motivima za koje smo uvek potajno samo tražili razlog da ih kupimo?

Evo nekoliko ideja koje će Vam sigurno pomoći da odaberete najlepši poklon

1. Bebi posteljina

Bebi posteljina je uvek dobar izbor kao poklon za babine. Definitivno je svima potrebna a izrađuje se sa preslatkim motivima koji ostavljaju bez daha. Ipak, prilikom odabira posteljine ze bebe jako je važno voditi računa da je materijal koji biramo 100% pamuk. Koža beba je izuzetno osetljiva.

Bebi posteljine na Gusenici možete naći u varijanti sa ogradicom ili bez nje.

Sa ogradicom izdvajamo: 

 

Ogradica za krevetac, poklon za babine  Ogradica za krevetac, poklon za babine  Ogradica za krevetac, poklon za babine

U našoj ponudi možete pronaći još mnogo predivnih posteljina za krevetac sa ogradicom, ako odete na sledeći link.

Ne smatraju svi ogradicu za krevetac neophodnom, iako ona ima svoje estetske i praktične koristi. U našem asortimanu postoji veliki izbor prelepih pamučnih posteljina za bebe po povoljnim cenama sa motivima u koje bi se i odrasli rado ušuškali.

2. Pametne igračke

Iako ih dete ne može koristiti u najranijem životnom dobu, vredne, kvalitetne i korisne igračke roditelji će rado sačuvati do vremena kad će mališanu upravo one postati omiljene. Birajte kvalitetne igračke od bezbednih materijala, koje će, pored igre, pomoći mališani da razvija motorne sposobnosti i koordinaciju. Takve su definitivno Pino Toys drvene igračke koje možete naći u našem asortimanu. Ove ekološke igračke, od 100% drveta, obojene bezbednim bojama podstiču decu na otkrivanje i istraživanje predmeta, boja, oblika i tekstura.

Preporučujemo: 

 Pino activity kocka, pokloni za babine

Još Pino Toys igračaka pronađite na ovom linku.

3. Klackalice - njihalice

Svi se sećamo drvenog konjića iz detinjstva. Drveni konjići sada dolaze u plišanom ruhu a pridružile su im se i razne druge "ljuljajuće" životinje: pčelica, meda, slon, bubamara... u neodoljivim izdanjima. Ono što se pak nije promenilo je da su oni ostali omiljena zanimacija mališana, igračka koja se pmati ceo život, a ukoliko birate kvlaitetne, naslediće ih i buduće generacije.

U našoj ponudi možete naći zaista preslatke njihalice - klackalice u obliku konjića i drugih životinja.

Preporučujemo: 

    

Još njihalica i klackalica možete pronaći na ovom linku.

Nadamo se da smo Vam našim predlozima pomogli u izboru. Za šta god da se odlučite, mališanu kom je namenjeno želimo od srca da uživa! <3