Koje igračke kupiti bebi?

Sreda, Decembar 30, 2020 - 21:26 | Autor: MarinaB

Roditelji, bake, deke, strine i tete, vrlo često znaju da se zapitaju šta je to što će bebi od igračaka da bude zanimljivo, da li je svejedno da li uzmu ovu ili onu vrstu i da li beba uopšte uočava ikakve razlike među igračkama? Mala je, zar ne?! Kako bi znala… Dragi naši, znajte da su igračke sastavni i vrlo važan deo odrastanja svakog mališana, da ne postoje tek tako i da je njihov značaj u životu svakog mališana vrlo bitan. Izbor igračaka za bebu, danas je veći nego ikad i ponekad zaista zna biti izazovno odabrati one prave.

koje igračke kupiti za bebu

Kako znati koje igračke kupiti bebi i šta je to na šta treba obratiti pažnju?

Za početak, bezbednost deteta je na prvom mestu i odabiri igračke treba da se svode na one koje nemaju baš nikakvu mogućnost da bebu u bilo kom trenutku dovedu u potencijalnu opasnost. Odmah zaboravite na sitne igračke, slagalice i mozaike čiji su delići mali, laki za sakriti od očiju mame i progutati, i ako imate takve igračke u dečijoj sobi-sklonite ih na bezbednu udaljenost od bebe. Vrlo često se desi da roditelji sa svojim detetom posete doktora jer je mali istraživač u istraživanju predmeta oko sebe otišao malo predaleko.

Druga stvar koja isto ima veze sa bezbednošću deteta odnosi se na materijale od kojih su igračke izrađene. Kvalitetni, bezbedni i stopostotno sigurni materijali su obavezni jer ne želimo da išta sumnjivog porekla bude u kontaktu sa onima koji nam najviše znače. Zato, obratite pažnju na deklaraciju proizvoda i kupite samo ono u šta ste apsolutno sigurni.

Didaktičke igračke za bebe

Edukacija, kreativnost, navođenje na razmišljanje i zaključivanje- sve to je vrlo važno zar ne? I sve to kroz igru? To je onda sjajno! Upravo igračke za bebe koje objedinjuju te osobine su vrlo tražene, sa izuzetno opravdanim razlogom. U WEB SHOPU GUSENICE naići ćete na veliki izbor edukativnih igračaka koje su prilagođene kako bebama, tako i malo starijoj deci. Birajte didaktičke igračke koje su inspirisane raznim temama i pokreću mališane na razmišljanje, učenje kroz igru i ekukaciju kroz zabavu.

Naš predlog za vas su sledeći modeli didaktičkih igračaka za bebe:

Didaktička igračka sa životinjama- šest različitih oblika koji se uklapaju u određene kalupe, kod bebe će probuditi interesovanje i navešće je na razmišljanje. Zabava i učenje u jednom!

didaktička igračka

LINK ZA ONLINE PORUČIVANJE

Didaktička kuća crveno bele boje- igračka uz koju se dete zabavlja i pokreće na akciju gde određenim elementima popunjava za njih predviđene otvore na krovu kućice. Posmatrajte mališane kako se sa puno pažnje trude da svaki deo bude na svom mestu- uživaćete i vi sa njima.

didaktička igračka

LINK ZA ONLINE PORUČIVANJE

Muzičke igračke za bebe

Veseli zvuci koji ispunjavaju prostor gde se beba igra unose vedrinu u svaki dan! Još kada znate da ovi zvuci zabavljaju vaše mališane, pružaju im igru koja ih raduje i stavlja ima osmeh na lice- poželećete da ih imate u što većem broju. Izdvajamo dva modela muzičkih igračaka koji će biti savršeni za svaku bebu:

Muzička gusenica- pokretni elementi, svetlosni efekti, zanimljiv dizajn igračke i veseli zvuci- sve ono što će zabaviti vaše mališane. Dimenzije ove igračke su 35,3x13x20cm.

muzicke igračke

LINK ZA ONLINE PORUČIVANJE

Muzička igračka oktopus - preslatka igračka koja ima dugmiće na kojima su naslikane domaće životinje i pritiskom na koje beba uživa u zvucima životinja. Odličan način da već od malih nogu kod svoje dece razvijete sklonost ka životinjama i da ih naučite da prepoznaju pojedine zvuke.

muzicke igračke

LINK ZA ONLINE PORUČIVANJE

Vrteška Dreamy Pink na navijanje 

Za lepe i bezbrižne snove svakog mališana! Nežna vrteška koja poseduje mehanizam za navijanje, prijatnu melodiju za uspavljivanje, a krase je prekrasne igračkice- ima li šta lepše?

vrteška

LINK ZA ONLINE PORUČIVANJE

Da li smo zagolicali vašu maštu sa ponudom igračaka za bebe? Posetite naš web shop i NA LINKU uživajte u bogatom izboru igračaka za bebe.

Neophodno vam je još nešto od opreme  za bebe? Nikakav problem, kompletan asortiman bebi opreme čeka vas OVDE.