Kako izgledaju savršeni novogodišnji pokloni za mališane?

Utorak, Decembar 1, 2020 - 18:41 | Autor: MarinaB

Roditelji, bake, deke, tetke i strine i svi oni koji imaju sreće da poznaju bar jednog mališana koji svake godine sa nestrpljenjem očekuje novogodišnje praznike, obično se tokom decembra susreću sa dilemom oko izbora prazničnog poklona. Na umu uvek imamo želju da obradujemo naše najmlađe, i da im pokažemo pažnju i ljubav koju osećamo. Zato i ne čudi što se toliko posvećujemo razmišljanjima o  pronalasku poklona za koji ćemo biti sigurni da će staviti osmeh na lice i uneti radost u srca naših mališana. Verujemo da će ideje koje smo izdvojili u današnjem blogu biti više neko zanimljive, i da će vas inspirisati na kupovinu zanimljivog, ali i korisnog novogodišnjeg poklona.

Kako izgledaju savršeni novogodišnji pokloni

 

Praktičnost pri izboru poklona

Iako nam je prva i polazna želja da obradujemo svog mališana i da mu poklonom pružimo sate zabave i uživanja, ponekad želimo i da ostvarimo još poneki cilj- da izabrani predmeti budu edukativni, ili da detetu pruže dodatnu udobnost i komfor, kao i da budu dostupni po, za nas, prihvatljivoj ceni. U spoju svih navedenih stvari nekada može da se nazire malo napornija i duža potraga, ali kada ona rezultira srećom onih koje volimo- trud se isplatio! Trenutna situacija koja svima nama nalaže da budemo maksimalno odgovorni po pitnju našeg zdravlja, podrazumeva da veći deo potrage za inspiracijom pri kupovini obavimo online, umesto dobro poznatog obilaska radnji.

Kako bismo na neki način učinili da ta potraga bude što manje zahtevna i da vam ne oduzima previše vremena, delimo ideje koje se mogu pokazati kao odlične kada je planiranje kupovine novogodišnjih poklona u pitanju.

Novogodišnji poklon za buduće umetnike

Jedan od prvih načina izražavanja misli i osećanja kod gotovo svakog deteta je kroz crtanje. Ljubav ka bojicama i papiru je nešto što se kod pojedinih mališana tokom godina definiše kao talenat, a neretko biva prepoznat i u najranijem dobu. Ako vaš mališan gaji sklonost ka crtanju, onda će ga projektor za crtanje sigurno obradovati! Projektor je namenjen za razvijanje mašte i građenje kreativnosti kod deteta, i baš zbog toga spada u red pametnih igračaka koje deca obožavaju. Projektor za crtanja funkcioniše po principu postavke izabranog šablona u glavu projektora odakle se uz pomoć svetla, slika projektuje na papir. Uz ovaj proizvod uključeni su šabloni i bojice, a kada ne služi za stvaranje umetničkih dela vaših mališana, može da se koristi kao lampa.

projektor

Cenu i sve informacije potražite NA LINKU putem kojeg ovaj proizvod možete PORUČITI ONLINE

 

Za udobno uživanje u omiljenom crtaću

Foteljice za decu sa novogodišnjim motivom  biće odličan dodatak novogodišnjem dekoru vašeg doma, a za mališane će postati omiljeno mesto odakle će se gledati crtaći, filmovi, a ponekad i odremati. Kvalitetna izrada od čvrstog sunđera garantuje potpunu bezbednost za najmlađe, a presvlaka je od pamučnog materijala i ona se vrlo lako može skinuti i oprati. Ovaj model foteljice sa irvasima ima funkciju rasklapanja, pa površina rasklopivog sedišta iznosi 30x70cm, dok su dimenzije sklopljene fotelje 55x60x30cm.

Želite da vidite kompletan asortiman foteljica koji imamo u ponudi? Pogledajte ga OVDE.

irvas foteljica

Cenu i sve informacije potražite na LINKU putem kojeg ovaj proizvod možete PORUČITI ONLINE.

 

Nežni zagrljaji plišanog drugara

Verovatno pamtite omiljenu igračku sa kojom ste kao mali išli na spavanje ili u vrtić? Da li je to bio zeka, meda ili plišani kuca? Plišane igračke stvaraju posebnu vezu sa decom i vrlo često samo jedna od njih dobije titulu omiljene. Da li želite da vama dragom mališanu poklonite baš jednu takvu igračku koja će ga kada odraste podsećati na najlepše uspomene iz detinjstva? U WEB SHOPU Gusenice čekaju vas baš takve igračke, a pred vama je nešto teži zadatak- u mnoštvu savršenih izabrati pravu?

meda

Asortiman i cene plišanih igračaka potražite NA LINKU putem kojeg proizvode možete PORUČITI ONLINE.

 

Setovi za igru

Podjednako atraktivni kako za dečake, tako i za devojčice- setovi za igru su uvek odličan izbor za novogodišnji poklon. Zabavni i kao krojeni za najzanimljiviju igru, setovi su dostupni sa najrazličitijim tematikama- od alata, doktorske opreme, setova za kuvanje ili izradu slatkiša, najslađih kuhinjica ili seta za čajanku, ovi modeli su prilagođeni mališanima starijim od tri godine. Svaki set sadrži veći broj elemenata koji deci pruža mogućnost da vas pozovu na druženje, a kako neki od modela pokreće rad na baterije- zabava je više nego zagarantovana. Pridružite im se!

setovi za igru

Asortiman i cene setova za igru potražite NA LINKU putem kojeg proizvode možete PORUČITI ONLINE.

 

Društvene igre

Novogodišnji poklon koji će posebno u vreme praznika da izmami oduševljenje ne samo kod deteta, nego i kod svih ukućana! Okupite se porodično u igrama koje navode na logičko zaključivanje,  služe za razvoj verbalnih osobina i logičke inteligencije kod mališana, a bude radost nadmetanja kod odraslih.  Birajte između uvek aktuelnih društvenih igara kao što je šah, ne ljudi se čoveče, domine ili igra memorije.

društvene igre

 Asortiman i cene setova društvenih igara potražite NA LINKU putem kojeg proizvode možete PORUČITI ONLINE.

 

Verujemo da volite sve mogućnost koje vam online način kupovine nudi. Sigurna kupovina od kuće podrazumeva očuvanje zdravlja i uštedu u vremenu koje biste izdvojili za obilaske radnji u gradu. Zato, iskoristite priliku da kupovinu obavite u nekoliko klikova putem našeg WEB SHOPA, a ako vam zatreba dodatna informacija ili pomoć pri kupovini, slobodno nas pozovite svakog radnog dana od 08h do 16h na broj telefona 061/233-16-94.