Kako izgleda originalan poklon za slavu?

Ponedeljak, Novembar 23, 2020 - 20:15 | Autor: MarinaB

Sezona obeležavanja krsnih slava uveliko je u jeku, a tokom novembra i u predstojećim zimskim mesecima tek će da dobije svoj puni zalet. To je vreme tokom godine koje gotovo svi volimo, što zbog češćih povoda okupljanja oko slavske trpeze naših prijatelja i rodbine, što zbog bliženja kraja godine kada niko od nas ne biva imun na čaroliju novogodišnjih praznika.

Ono sa čime se svake godine susrećemo kada planiramo svoj odlazak na slavski ručak ili večeru jeste pitanje koji poklon odabrati za domaćine. Iznova se trudimo da pokloni budu interesantni, korisni i da obraduje onoga kome ga darujemo, ali da li postoji proverena formula koja će sasvim sigurno izazvati oduševljenje na licu i u srcu našeg dragog domaćina? Postoji.

Kako izgleda originalan poklon za slavu?

Koji slavski poklon će da obraduje svakog domaćina?

Tradicionalan par kafa, šećer i bomobonjera su (složićete se) odavno poznata kombinacija sa kojom smo se svi ponekad “ogrešili” kada nismo imali dovoljno maštovitosti u trenucima dok smo birali poklon za našeg domaćina. Nećemo sada kuditi ovaj trio koji nas je nekada i spasio dalekosežnijeg razmišljanja, ali ćemo sada pričati o tome kako da ove godine baš obradujemo našeg domaćina!

Ovo nužno ne podrazumeva da treba da budete opsednuti danima razmišljanjem o tome kako ćete svojim poklonom postati zvezda slave na koju idete, već da shvatite da se genijalnost često sakriva pod okriljem jednostavnosti. U vezi sa tim, vi trebate samo da poklonu kojem će se svaki domaćin obradovati (ne, nije šećer u kocke) obezbedite originalno pakovanje. Tako je, o flasi omiljenog pića vašeg prijatelja, rođaka, strica ili ujaka se radi.

Svi imamo svoje omiljeno piće, i zato nas uvek obraduje kada neko ko nas zaista dobro poznaje izdvoji malo truda da nam baš tu vrstu vina ili baš taj liker koji godinama sa uživanjem pijemo pokloni. Sada kada ste izabrali pravo piće za slavski poklon, sada je red na najbitniji deo iznenađenja- kako upakovati piće? Nemojte sada kvariti zabavu kartonskim kesama ili šuškavim ukrasnim papirima.

Da li ste znali da je najoriginalnije pakovanje za piće drvena kutija koja izgleda jednostavno očaravajuće! Predivan dizajn drvene kutije sa likom zaštitnika doma u koji ste pozvani uz ispis čestitke laserskom gravurom i dekorativnim elementima učiniće da vaš poklon ove godine bude prepoznatljiv, a ukoliko se domaćin baš jaaako oduševi, o vašem poklonu će se pričati na slavkom ručku i naredne godine.

Šta je posebno kod ovih drvenih kutija za piće?

Trud koji ste izdvojili u pronalaženje originalne kutije za omiljeno piće domaćina je ono što će zasigurno biti cenjeno, ali mogućnost da na ovim drvenim kutijama izgravirate poruku po želji čini da vaš poklon sigurno postane draga uspomena domaćinu i domaćici.

Ova originalna drvena pakovanja za piće pronaći ćete u našem web shopu, a NA LINKU pogledajte kako mogu da izgledaju ova pakovanja. Online poručivanje je jednostavno i brzo, a slavu po želji unosite u polje predviđeno za komentar tokom kreiranja porudžbine. Ukoliko želite da se konsultujete dodatno sa nama u vezi poručivanja ovog proizvoda, slobodno nas pozovite svakog radnog dana od 08h do 16h na broj telefona 061/233-16-94.