Kako da dečiju sobu pretvorite u omiljeni kutak za učenje i igru?

Subota, Oktobar 24, 2020 - 19:40 | Autor: MarinaB

Uređenje dečije sobe neretko je poduhvat koji iziskuje vreme za planiranje, ideje, ali i ulaganje novčanih sredstava. Kako optimizovati troškove, uštedeti vreme, a kao rezultat dobiti sobu gde će mališani obožavati da provode svoje vreme pitanja su sa kojima se roditelji vrlo često susreću. Da li odabrati tematsko uređenje sobe ili ne? Gde kupiti adekvatan nameštaj? Hoće li izdvojeni budžet biti dovoljan? Puno pitanja, zar ne? Danas smo odlučili da sa vama podelimo neke male tajne vezane za to možete dečiju sobu opremiti tako da u potpunosti bude prilagođena vašim mališanima, a da ujedno to rešenje ne košta pravo bogatstvo.

namestaj za decu

Ako uzmemo u obzir mališane uzrasta do deset godina, sigurno znate da oni imaju svoje omiljene crtane junake koje jednostavno obožavaju! Sigurno će u svojoj sobi biti srećni ako tamo budu likovi iz njihovog omiljenog crtaća, a uz par lakih i jednostavnih trikova u opremanju dečije sobe , na dobrom ste putu da svedočite neizmernoj sreći na licima svojih mališana.

Birajte adekvatan nameštaj za dečiju sobu

Neka ulaganje u kupovinu nameštaja za dečiju sobu bude investicija koja će služiti nekoliko godina. Uvek možete da izaberete kvalitetne i prostrane garderobere u neutralnim nijansama koji će biti apsolutno odgovarajući čak i onda kada mališani i ne budu više tako mali. U nedoumici između kreveta koji je u primera radi, obliku autića i kreveta standardnog oblika, za dečiju sobu birajte ipak drugu varijantu jer krevet koji ima klasičan oblik dete neće tako brzo prerasti, niti će biti potrebe da se isti menja kroz godinu ili dve.

Još jedan komad nameštaja koji može da posluži više godina ako se odabere u odgovarajućem obliku i boji jeste i pisaći sto. Ovo je nameštaj koji je apsolutno neophodan u svakoj dečijoj sobi, jer je pisanje domaćih zadataka i učenje svakodnevnica naših mališana, te ćete im izborom adekvatnog stola koji poseduju solidnu radnu površinu, kao i mesto za računar obezbediti kutak za učenje na duži vremenski period.

Pored ovih komada nameštaja, čak i boja zidova može da bude u neutralnim tonovima. Uvek je lakše prekrečiti sobu nego je u potpunosti obnoviti sa novim nameštajem ali složićete se sa tim da bi tonovi koji poseduju neutralnost i toplinu, bili odlični dodatak svakoj dečijoj sobi.

Dodajte i malo šarma uz pomoć specijalnog nameštaja za decu

Foteljice za decu, stolovi i stolice, kao i dvosedi za decu predstavljaju odlične komade nameštaja koji su laki za premeštanje, nisu kabasti i zahvaljujući dostupnosti u preslatkim dezenima koji su inspirisani crtanim junacima daju šarm dečijoj sobi i čine je posebnom. Dečiji sto u obliku cvetića u kombinaciji sa roze foteljicom Tri Drugara  vrlo jasno će vam dati do znanje da se nalazite u kutku jedne male princezice koja je zaljubljena u ružičastu boju!

Dečije zavese

Uz veliki izbor raznih modela nameštaja za decu koji prati odličan kvalitet i povoljna cena, roditelji će lako u vrlo kratkom vremenskom periodu uspeti da urede dečiju sobu tako da se mališani jednostavno oduševe! Ako izgled sobe upotpunite i neodoljivim dečijim zavesama - uređenje sobe postaje pun pogodak. Spajdermen, Hello Kitty ili Angry Birds? Izbor je samo vaš. Pozivamo vas da NA LINKU  pogledate našu ponudu i da se odlučite za model koji će se najbolje uklopiti u sobu vašeg mališana.

Uvek imajte na umu da se kombinacijom nameštaja koji na prvi pogled ne izgleda kao tipičan nameštaj za dečiju sobu ne odričete šarma dečije sobe, jer se on vrlo lako dopuni dečijim nameštajem koji je lako prenosiv, zanimljiv ali i vrlo povoljan. Sve modele koje pronađete u našem web shopu možete poručiti online, i kroz par dana očekuje vas isporuka na kućnu adresu.

Ne čekajte, posetite LINK i inspirišite se za kupovinu već danas.