Gde pronaći najslađe foteljice za decu?

Sreda, Oktobar 7, 2020 - 16:34 | Autor: MarinaB

Da želimo da naši mališani odrastaju u bezbednom i udobnom okruženju svi vrlo dobro znamo, te se stoga svakodnevno trudimo da im tokom detinjstva obezbedimo sve preduslove za sigurno i komforno odrastanje. Uglavnom se trudimo da dečiju sobu opremimo u skladu sa baš svim potrebama deteta kako bi vreme koje provodi u svom kutku detetu bilo što prijatnije za boravak. Ako želite da najmlađima podarite samo njegovo mesto za sedenje, koje lako možete prenositi iz jedne u drugu prostoriju, a koje će detetu bilo posebno drago i omiljeno- onda su foteljice za decu o kojima ćemo u današnjem blogu pisati odlično rešenje!

Gde pronaći najslađe foteljice za decu?

U našem web shopu gusenica.rs pored velikog izbora bebi opreme, ekološkog posuđa od bambusa i igračaka za decu, možete pronaći i najrazličitije modele foteljica za decu koje su dizajnirane tako da odgovaraju baš svakom mališanu.

Šta nam je važno pri odabiru foteljice za decu?

  • Bezbednost

Sve izbore koje donosimo, a koji imaju bilo kakvu vezu sa našim mališanima, donosimo ih ukoliko postoji saznanje da su apsolutno bezbedni i sigurni za naše najmlađe. Briga o detetu neizostavno podrazumeva svakodnevnu obazrivost i prisutnost roditelja kako bi dete odrastalo srećno i sigurno. U vezi sa tim, ako poželite svom mališanu da kupite foteljicu, važno je da birate samo one modele koji su od čvrstog sunđera i koji vam nude stopostotnu sigurnost  u to da ne postoji opasnost da se dete povredi.

  • Materijal

Materijali korišćeni u izradi foteljica za decu daju nam uvid u kvalitet samog proizvoda. Birajte one modele foteljica koje su udobne, obložene od čvstog sunđera i koje imaju meke i oble ivice. Tako ćete biti sigurni da su vaši mališani bezbedni i da će im njihov novi komad nameštaja pružiti udobnosti svaki put. Pamuk kao prirodan materijal najzastupljeniji je i najčešće korišćen u izradi opreme za decu, stoga je poželjno da pamuk bude korišćen u procesu proizvodnje foteljica. Pored pamuka, foteljice mogu biti i od pliša, koji će svojim mekim dodirom biti više nego prijatan za svako dete.

  •  Praktičnost i funkcionalnost

Foteljice za decu pružaju mališanima predah od igre i one su mesto gde se najmlađi udobno smeste kada požele da gledaju crtani film ili da listaju slikovnicu. Ovaj komad dečijeg nameštaja lako možete prenositi iz dnevne u dečiju sobu, i sa jednog kraja prostorije na drugi, i zbog toga su vrlo praktične. Zahvaljujući čvrstoj i stabilnoj konstrukciji, kao i veličini u kojoj su izrađene, foteljice su pogodne za sve mališane u uzrastu od šest meseci do pet godina. Njihova funkcionalnost ogleda se u činjenici da se neki modeli mogu  i razvući, pa tako mališani mogu bezbrižno leškariti i dremati dok gledaju svoj omiljeni crtać. Pamučni materijal kojim su foteljice obložene može da se skida i pere, i tako su mame bezbedne znajući da su njihovi mališani uvek u dodiru sa čistom foteljicom.

  • Modeli i dezeni

Nemojte zanemariti izbor dezena ili oblik pri kupovini dečije foteljice. Uverite se u bogat izbor najrazličitijih modela od klasičnih foteljica, preko foteljica koje su ukrašene sa omiljenim crtanim junacima, do onih foteljica koje su u obliku preslatkih životinja, kao što su foteljice u obliku slona, mede ili kuce. Foteljice u obliku životinja su posebno zanimljive jer se mališani već na prvi pogled zaljube u njih i od dana kada ih dobiju postanu im omiljene. Plišane foteljice su vrlo udobne, a mališani naprosto obožavaju da odmaraju u zagrljaju slončeta ili mede.

Izdvajamo tri zanimljiva modela foteljica za decu

Foteljica na razvlačenje - Patrolne šape u žutoj boji 

Foteljica na razvlačenje - Patrolne šape u žutoj boji

Ako vaše dete voli crtani film u kojem su glavni junaci preslatki štenci, onda ćete ga veoma obradovati ukoliko mu kupite foteljicu inspirisanu ovim crtaćem. Fotelja ima rašiveno sedište površine 30x70cm, a kada se sklopi dimenzije sedišta su 30x30cm. Izrađena je od čvstog sunđera koji onemogućava nastanak bilo kakve povrede deteta, a pamučni materijal kojim je obložena lako možete skidati sa fotelje i prati. Dimenzije fotelje su 55x60x30cm, a cenu potražite NA LINKU putem kojeg možete izvršiti i online porudžbinu.

Foteljica za decu Tri Drugara 

Foteljica za decu Tri Drugara

Biće ovo odličan saputnik u odrastanju vaših mališana! Kada je vreme za odmaranje ili listanje slikovnica- foteljica Tri Drugara biće najudobnije mesto za sedenje.  Kvalitetna izrada od pamuka sa punjenjem od poliuretan sunđera garantuje mekoću i bezbednost za vaše mališane. Ovaj model foteljice dostupan je u više boja, a izbor boje birate u padajućem meniju NA LINKU gde ovaj proizvod možete poručiti online.

Fotelja za decu Slon na rasklapanje u crvenoj boji 

Fotelja za decu Slon na rasklapanje u crvenoj boji

Novi drugar vaših najmlađih je spreman za druženje i željno ga iščekuje! Slonče će svakodnevno biti tu da u svoj zagrljaj primi devojčice i dečake koji će biti presrećni jer imaju mesto za odmaranje i igru koje je samo njihovo. Udobno, mekano i sigurno- sati koje će mališani provesti u ovoj foteljici biće vreme najlepšeg odmora. Foteljica može da se rasklopi i tada su njene dimenzije 84x74x101cm. Foteljicu poručite PUTEM LINKA.

Bez obzira na to za koji od ovih modela se odlučite-verujte da nećete pogrešiti i da ćete dobiti komad dečijeg nameštaja koji će dugo služiti. Ukoliko razmišljate o foteljici za decu kao poklonu za babine, rođendan ili krštenje nekog vama dragog mališana onda znajte da su foteljice vrlo korisne, ali i popularne jer tako mališani dobijaju svoj kutak gde će se odmarati ili zadremati.

Pozivamo vas da pogledate kompletan asortiman foteljica za decu OVDE i da izabere onaj model koji vam ukrade srce. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za proizvod ili dostavu, ili vam zatreba pomoć oko kupovine- slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 061/233-16-94 svakog radnog dana od 08h do 16h.