Birajte kvalitetne bebi posteljine za najslađe snove

Sreda, Jul 22, 2020 - 09:39 | Autor: blazenka

Postoje mnoge studije koje se bave naučnim istraživanjima na temu da li bebe imaju snove, a zaključci naučnika su podeljeni- neki veruju da bebice zahvaljujući REM fazi sanjaju, drugi su mišljenja da to nužno ne mora da znači i da snovi dolaze tek nakon četvrte godine. 


Kakva god da je istina, ono što mi sa sigurnošću znamo jeste da uživamo u pogledu na usnule anđelke i da ćemo učiniti sve da im omogućimo bezbedno, zdravo i udobno spavanje. 

Bez obzira na to da li ste u svojoj porodici dobili novog člana ili tragate za korisnim i kvalitetnim poklonom kojim ćete obradovati svoje prijatelje - uvek imajte na umu da je kvalitet od presudnog značaja za odabir opreme za bebe. Pored kreveta, torbi, komoda, kolica i odeće za bebe - posteljina za bebe spada na listu obaveznih stavki u opremanju kutka za novorođenče.

Za naše najmlađe uvek ćemo birati samo najkvalitetnije i najslađe! Zato, ukoliko ste u potrazi za bebi posteljinom za krevetac koja prvenstveno ispunjava visoko postavljene standarde po pitanju kvaliteta materijala-na pravom ste mestu!

U današnjem blogu predstavljamo vam osam modela bebi posteljina koje će sigurno pružiti najudobnije trenutke vašim mališanima. Dobra stvar je što ove posteljina koje smo izdvojili za vas možete da potražite u WEB SHOPU Gusenice i poručiti ih na svoju kućnu adresu online - brzo i jednostavno. 


LUX ogradica i posteljina za krevetac Gusari u plavoj boji

posteljina za krevetac Gusari plava


Kvalitetna LUX posteljina sa ogradicom, ukrašena motivima veselih gusara krojena je tako da odgovara dimenziji standardnog krevetića za bebe. Posteljina je zapakovana u torbu koja kasnije može biti vrlo praktična za pakovanje dečijih stvari neophodnih tokom puta, ili pak za odlaganje igračaka.

Set sadrži ogradicu za tri strane, niži i viši jastuk, jorgan i plahtu. 

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE!
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA. 

LUX ogradica i posteljina za krevetac Gusari u svetlo ružičastoj boji

posteljina za krevetac Gusari roza

 

Devojčice, kao i dečaci, trenutke odmora u krevetiću mogu provesti na najudobniji način - spavajući u posteljini koja je šivena od zdravih i kvalitetnih materijala, a ukrašena je slikama najslađih gusara u nežnoj nijansi ružičaste boje.

Set u ovoj boji takođe sadrži ogradicu za tri strane, dva jastuka (niži i viši), jorgan i plahtu. 

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE!
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA. 


LUX Ogradica i posteljina za krevetac Veseli Voz

posteljina za krevetac veseli voz

 

Pamučna, prijatna, zdrava i udobna posteljina za bebe, krojena po dimenziji standardnog krevetića biće najslađi saputnik u svet snova i najzanimljivijih avantura vaših bebica!

Motivi koji su oslikani neodoljivi su i preslatki, a vrhunski kvalitet i udobnost garantovaće potpuno zadovoljstvo. Set bebi posteljine upakovan je u praktičnu kutiju koju možete koristiti za odlaganje dečijih igračaka, stvari ili neophodne garderobe kada sa bebom krenete na put.

Kupovinom ove posteljine dobićete tri ogradice, niži i viši jastuk, jorgan i plahtu.

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE!
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA. 

LUX Ogradica i posteljina za krevetac Zeke

ogradica za krevetac zeke

 

Idealna bebi posteljina za buduće ljubitelje životinja! Presladak dezen posteljine, proveren kvalitet, zdravi i udobni materijali i nežno punjenje biće zaslužni za najudobnije spavanje svakog novorođenčeta.

Poručivanjem ovog modela bebi posteljine, LUX ogradicu i posteljinu za krevetac isporučujemo u praktičnoj torbi, čija će funkcionalnost za odlaganje stvari često biti dobrodošla.

Posteljina sa motivima zeka sadži ogradice za tri strane, dva jastuka (viši i niži), jogran i plahtu. 

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE! 
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA

ZOO Ogradica i posteljina za krevetac - roze zvezdice

ogradica za krevetac roze zvezdice

 

Idealno za vaše princezice! Roze zveznice koje krase ovu visokokvalitetnu posteljinu, interesantni jasučići i zdrav, mekan i udoban materijal od kojeg je posteljina šivena, biće zaslužni za osmeh na licu kada se bebica probudi.

Posteljina je krojena da odgovara standardnim dimenzijama bebi krevetića (120x60), a kupovinom ove posteljine dobijate puni, deblji jorgan, jastuče, četiri deblja jastuka koja čine ogradicu, ogradicu za uzglavlje i čaršav sa lastišom. 

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE! 
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA.

ZOO Ogradica i posteljina za krevetac - teget zvezdice

ogradica za krevetac teget zvezdice

 

Ovu pamučnu posteljinu za bebi krevetić karakterišu materijali vrhunskog kvaliteta i prijatnosti, kao i presladak dezen. Pored nežno ružičaste, ovaj model dostupan je i u kombinaciji teget i bele boje i šiven je po dimenzijama standardnih krevetića za bebe. Set ove posteljine sadrži deblji jorgan, jastuče, četiri deblja jastuka u obliku životinjica koja čine ogradicu, ogradicu za uzglavlje u obliku oblaka i čaršav sa lastišom. 

POGLEDAJTE CENU I PORUČITE!
100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA- UKOLIKO VAM KVALITET PROIZVODA NE ODGOVARA VRŠIMO POVRAT NOVCA.

Ogradice i posteljina za krevetac Star

posteljina za bebi krevetac star plava

 

Kvalitetan pamuk, nežne boje, preslatki motivi i fantastična cena- sve to dobijate kupovinom nekog od modela iz Star kolekcije bebi posteljina.

Posteljine su dostupne u nežnim nijansama plave, roze, bež i crvenoj boji, a u setu dobijate ogradicu za tri strane, jedno jastuče, jorgan i plahtu sa lastišom.

Posteljine Star krojene su tako da odgovaraju merama standardnih bebi krevetića (120x60), a neodoljivi motivi biće još jedna stvar koju ćete obožavati kod ove bebi posteljine. 

POGLEDAJTE CENE I PORUČITE! 

Posteljina i ogradica Tri drugara u Parizu  

posteljina tri drugara u parizu

 

Visokokvalitetna posteljina koja je u potpunosti izrađena od pamuka, poseduje punilo 100% PES koje je u potpunosti nezavisno i po potrebi se može ukoniti iz ogradica, jastuka i prekrivača.  Bebi posteljina Tri drugara odgovara standarnim dimenzijama krevetića (120x60) i spada u red prvoklasnih posteljina za bebe čijim ćete kvalitetom sigurno biti prezadovoljni.

Bezbedan, udoban i  miran san očekuje svako novorođenče koje se nađe ušuškano u ovoj posteljini, a presladak vez na prekrivaču i ogradicama daje neodoljiv šarm i ljupkost. Posteljina za bebe Tri drugara dostupna je u bež, zelenoj, plavoj, beloj i roze boje. 

Set posteljine sadrži: 
•    Ogradice u dimenziji 60x40-dva komada
•    Ogradicu u dimenziji 120x40
•    Prekrivač sa 100% PES punjenjem dimenzije 100x75
•    Navlaku za prekrivač sa rajsfešlusom dimenzije 100x75
•    Jastuče za spavanje dimenzije 40x30
•    Čaršaf sa lastišom u dimenziji 12x60x20
•    Dekorativno jastuče u obliku zvezde u dimenziji 35x35.

Kontrolu kvaliteta izvršio institut CIS u Beogradu.

Pogledajte dostupan asortiman i cene posteljina Tri drugara!

Da li smo vas inspirisali za kupovinu i doveli u nedoumicu jer je toliko lepih, kvalitetnih i udobnih posteljina za bebe dostupno, da je vaša neodlučnost u potpunosti opravdana! Odaberite onu posteljinu koja zadovoljava baš sve zahteve, a ukoliko vam zatreba neka informacija - slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 061/233-16-94 svakog radnog dana od 08h do 16h.