Auto i motor za decu na akumulator- poklon koji se pamti!

Petak, April 16, 2021 - 09:05 | Autor: MarinaB

Gledajući svoje roditelje i druge odrasle osobe, mališani formiraju svoje sopstvene obrasce ponašanja i žele tokom celog svog detinjstva da budu “kao veliki”. Ta potreba je inspirisala na stvaranje igračaka za devojčice u vidu setova sa opremom za lutkeigračaka u formi pravih malih kuhinja ili setova za peglanje. Kod dečaka, situacija je dosta slična- posmatrajući svoje očeve i deke, mališani se rado zabavljaju u igri sa kolicima sa baštenskim alatom ili sa zidarskim setom. 

auto i motor na akumulator

Auto na akumulator

Još jedna, vrlo atraktivna i od strane dece veoma voljena igračka jeste ona koja se kreće i koja čini da se, itekako, osećaju odraslo.  Autići i motori na akumulator su apsolutni hit među mališanima! Hajde priznajte- ima li išta simpatičnije nego kada vidite mališane kako se trude da upravljaju preslatkim replikama autića i motora? Malo starija deca su u ovome poprilično samostalna, dok je onima najmlađima pomoć roditelja u upravljanju sa njihovim prvim motornim vozilom neophodna. Slažete li se da su izumitelji baš ovakvih dečijih igračaka bili pravi psiholozi, kada su zaključili da je oponašanje odraslih dečija svakodnevna akcija?

Zabava tokom vožnje je vrlo važna, ali za roditelje je ipak bezbednost deteta od presudnog značaja. U skladu sa uzrastom deteta, ovakve igračke su dostupne sa mnoštvom funkcija koje mogu biti kontrolisanje od strane roditelja. Bilo da se radi o pravcu ili brzini kretanja, roditelji najmlađih mališana mogu biti bezbedni uz saznanje da sami, putem daljinskog upravljanja mogu da kontrolišu kretanje autića.

Uglavnom, sve vrste ovakvih autića na akumulator koje možete poručiti putem našem WEB SHOPA izrađene su od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike uz ugrađene kvalitetne baterije koje pružaju nesmetano kretanje auta na akumulator u trajanju od sat do dva, zavisno od modela auta. Radi sigurne vožnje, autići imaju sigurnosni pojas za vezivanje i nožnu pedalu, te se preporučuju mališanima starosti od tri do osam godina. Dodatna oprema u vidu regulatora jačine svetla i zvuka i ugrađene muzike sa mogućnošću njenog pištanja preko MP3 plejera,  daje na autentičnosti ovim igračkama. Auta na akumulator razvijaju brzinu od oko 4km/h, tako da budite bez brige-neće mališani moći da umaknu! Neki modeli imaju samo jedno, ali neki imaju i dva sedišta, pa su zato ovakvi autići vrlo zgodni ako imate dvoje dece koji se mogu zajedno provoditi napolju.

Policijski auto, džip ili kabriolet- koje je omiljeno vozilo Vašeg mališana?! Priuštite im poklon koji će nekoliko godina biti omiljena igračka tokom prolećnog i letnjeg perioda godine, kada Vas deca u dugim šetnjama mogu pratiti u svojim vozilima. Baš kao veliki!

 

ponuda auta na akumulator

 

Motor na akumulator

Ako mališani gaje ljubav prema motorima- onda su umesto automobile motori savršena ideja! Baš kao i auta na akumulator i motori na akumulator su preporučeni za decu čiji je uzrast od tri do osam godina, a telesna masa do 25 kg. Motori nisu uskraćeni za mogućnost puštanja muzike preko USB-a ili MP3 plejera, a pokretanje akumulatora na 12V4,5Ah bateriju omogućava bezbrižnu vožnju. Za dečaka ili za devojčicu, pozivamo Vas da pogledate koje sve modele dečijih motora na akumulator imamo u ponudi!

 

motori na akumulator

 

Svi modeli koji su dostupni u našem WEB SHOPU predstavljaju savršene replike originalnih motornih vozila, a materijali koji su korišćeni u njihovoj izradi su pažljivo birani za maksimalnu udobnost najmlađih. Koncept ovakvih igračaka počiva na želji da vreme koje mališani provedu napolju bude ispunjeno zabavom i uživanjem, uz maksimalnu sigurnost i udobnost tokom vožnje.