Pametni sat Zeblaze Ares smart sat 30M, BT pozivi

Šifra proizvoda: ZeblazeArescrni
Cena:
5.999 RSD
Naruči telefonom
Prosečna ocena 1 (1)

Retro super-lagani dizajn. Za razliku od tradicionalnog pametnog sata, Zeblaze Ares ima retro ekran sa četiri strane sa dva fizička dugmeta. Ultra lagani dizajn savršeno balansira stil i raznovrsnu funkcionalnost. To je savršena kombinacija klasičnog dizajna i modernih karakteristika.


24H Health Monitor. Održavajte celodnevno praćenje otkucaja srca i pružite precizno merenje otkucaja srca sa senzorom visoke preciznosti. I automatski će snimati status spavanja i analizirati vaše obrasce spavanja, prema čemu će dati odgovarajuće savete za poboljšanje kvaliteta sna.
Traženje fitnes aktivnosti.Podržava 13 uobičajenih režima vežbanja, u kojima može precizno da prati i beleži vaše fizičke podatke, a zatim vrši naučnu analizu na njima kako bi poboljšao vaš kapacitet vežbanja.


Dugotrajan vek baterije. Potpuno optimizovan sistem upravljanja baterijom obezbeđuje do 15 dana trajanja baterije.
Širok spektar unapred podešenih personalizovanih brojčanika zadovoljava različite potrebe korisnika za nošenjem. Takođe možete prilagoditi pozadinu sata slikom po vašem izboru.

 

Garancija: 2 godina

Mogućnost odustanka od kupovine: 15 dana 

 

  • Novi Zeblaze Ares ima ekran i kućište koji podsećaju na stare sportske satove, sa fizičkim dugmadima sa strane. Međutim, ekran osetljiv na dodir od 1,3 inča nudi savršen balans između izazovnog i savremenog. Ovaj ekran ima HD kvalitet u boji, visoke rezolucije od 240x240 piksela. Sve ovo sa odnosom ekrana od 85%

  • Uklonite zabrinutost zbog čestog punjenja novog pametnog sata. Novi Zeblaze ima veoma optimizovanu bateriju, koja vam daje do 15 dana upotrebe ako ga koristite samo u osnovnim režimima. Isključivanje bluetooth veze, praćenje otkucaja srca i druge funkcije će vam omogućiti do dve nedelje korišćenja. Ako sve to uključite, dobićete do 7 dana korišćenja.

  • Ovo je sportski pametni sat. I kao dobar pametni sat dizajniran za sport, unutra nalazimo razne senzore kao što su 24-časovni monitoring otkucaja srca, senzor blizine i akcelerometar. Znaćete sve podatke o vašim sportskim vežbama i još mnogo toga sa njegovim funkcijama kao što je senzor krvnog pritiska i mogućnost prilagođavanja svakom sportskom treningu sa njegovih 13 sportskih režima. Koristićete njegove različite senzore u svakom od sportova koje praktikujete.

  • Pored toga, znaćete podatke koji se odnose na vaš san. Znaćete tačno koliko dugo ste proveli u svakoj od faza spavanja: totalni san, lagan san, dubok san i vreme koje ste proveli budni.

  • Konačno, ima i druge karakteristike koje ga čine mnogo neverovatnijim retro pametnim satom, kao što su: mogućnost da promenite glavni ekran na fotografiju po vašem izboru, ne morate da vadite pametni telefon da biste videli obaveštenja pomoću Bluetooth 5.0 i prikažite obaveštenja na zglobu, kontrolišite muziku, proverite vremensku prognozu, podesite alarm, imajte upozorenje o sedećem načinu života da ustanete kada sedite sat vremena radeći ili igrajući, i ako imate tajmer na zglobu.

13411

 

iTrade Online doo

PIB 109771317

Slični proizvodi