Dečiji pametni sat Q19W GPS+Wifi Remote Monitor

Šifra proizvoda: Q19Wljubičasta
Stara cena:
4.999 RSD
Cena:
3.999 RSD
Ušteda:
1.000 RSD
Prosečna ocena 2.7 (11)

Sat ima GPS+Wifi pozicioniranje i veoma precizno određuje lokaciju do 10m (GPS).
Omogućeno uključivanje Power Save funkcije, kada je baterija pri kraju. Baterija može trajati sedam dana.
Omogućeno slanje glasovnih poruka.
Kada roditelji nisu pored deteta, a žele da znaju šta dete radi i gde se nalazi, mogu da uključe remote monitoring kako bi saznali čime se dete zabavlja u datom trenutku.
Jasna i stabilna komunikacija, bez ometanja.
SOS taster sa leve strane sata služi za hitan poziv ukoliko se Vaše dete nadje u nevolji.

GARANCIJA: 24 meseca

PRAVO ODUSTANKA OD KUPOVINE: 15 dana

  Jedna od velikih pogodnosti Q19W je to što ovaj smartić satić ima funkciju lociranja preko GPS-a + Wifi-a. Omogućeno Vam je precizno i tačno lociranje mesta  gde se Vaše dete nalazi, do 10m, u bilo kom trenutku. Smanjite brigu o Vašem detetu, pomoću Q19W Smart Satića koji je mislio na sve. Čak i kada dete nije pored Vas, vi ćete moći da pogledate njegovu lokaciju i uveriti se da je sve u redu i da je blizu Vas.

  Karakteristike:

  • Smart Satić Q19W ima Power Save funkciju - koja se uključuje kada je baterija pri kraju i kada će ubrzo da se isprazni. Displej se gasi u mraku i čuva energiju baterije.

  • Baterija  može trajati i do 7 dana, baš zbog ove funkcije.  Kapacitet baterije je 400mAh.

  • Pomoću Smart Satića Q19W moćićete slati glasovne poruke i tako komunicirati sa Vašim detetom. Kada god budete želeli da znate u kakvom okruženju se nalazi Vaše dete i da ga čujete, možete četovati sa detetom.

  • Kada roditelji nisu pored deteta, a žele da znaju šta dete radi i gde se nalazi, mogu da uključe remote monitoring kako bi saznali čime se dete zabavlja u datom trenutku. Dostupan je i budilnik, igrice, slanje glasovnih poruka i drugo.

  • Obezbeđena je jasna i stabilna komunikacija, pa se ne morate brinuti o tome da li ćete tačno čuti, ako se Vaše dete nalazi u bučnoj okolini. 

  • Jednim dugmetom za hitan poziv, obezbeđuje zaštitu Vašeg deteta. Kada se dete nađe u nevolji, SOS alarm za hitne slučajeve se aktivira pritiskom SOS dugmeta za hitne pozive i zatim sat šalje signal za nevolju brojevima detetove porodice.

  iTrade Online doo

  PIB 109771317